Νεκρό βρέφος σε φρεάτιο στα Εξάρχεια: Λίστα με ονόματα γυναικών ζητά ο εισαγγελέας

Νεκρό βρέφος σε φρεάτιο στα Εξάρχεια: Λίστα με ονόματα γυναικών ζητά ο εισαγγελέας

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση με το νεκρό μωρό που εντοπίστηκε σε φρεάτιο στο κέντρο της Αθήνας. Κλιμάκιο της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Αθηνών πραγματοποιεί σήμερα αυτοψία στους χώρους των Γιατρών χωρίς Σύνορα και στην ιδιωτική μαιευτική κλινική στην οδό Σόλωνος προκειμένου να συλλέξει στοιχεία.

Η έρευνα γίνεται παρουσία εισαγγελέα, ο οποίος έχει ζητήσει και λίστες με όλες τις γυναίκες που έχουν επισκεφτεί τις τελευταίες ημέρες τους δύο αυτούς χώρους προκείμενου να εξεταστούν για να διαπιστωθεί αν σε κάποια από αυτές ανήκει το έμβρυο.

 Όλα ξεκίνησαν χθες το μεσημέρι όταν ένας υπάλληλος εταιρείας καθαρισμού εκτελούσε εργασίες σε φρεάτιο έξω από γραφεία ΜΚΟ στην οδό Σόλωνος. Ο άνδρας τοποθέτησε μικροκάμερα και είδε κάτι το οποίο μοιάζει με νεογνό. Αμέσως άρχισε να βγάζει αντικείμενα μέσα από το βόθρο και ενημέρωσε τους υπαλλήλους της συγκεκριμένης ΜΚΟ, σχετικά με το μακάβριο εύρημα του, οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν με τη σειρά τους, ότι θα ενημερώσουν αυτοί τις αρχές.

   Περίπου στις 18:30 το απόγευμα ο υπάλληλος της εταιρείας αποφράξεων πήγε στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων και ενημέρωσε για το εύρημα τους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε και φωτογραφίες που επιβεβαίωναν τα λεγόμενά του.

Αστυνομικοί θα εξετάσουν πρόσωπα κλειδιά από γραφεία που βρίσκονται στον περιβάλλοντα χώρο, ούτως ώστε να συντονίσουν το επόμενο στάδιο των ερευνών.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που θα εξεταστούν είναι ένας κοινωνικός λειτουργός, αλλά και μια γυναικολόγος που εργάζονται εθελοντικά σε γραφεία τα οποία βρίσκονται κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε, μέσα σε φρεάτιο, το έμβρυο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα