Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Συνελήφθη και η πεθερά του θύματος - Φώναζε «ρίξ' του»

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Συνελήφθη και η πεθερά του θύματος - Φώναζε «ρίξ' του»

Χειροπέδες και στην πεθερά του γιατρού που δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα.

Εξελίξεις στη δολοφονία του γιατρού στην Αγία Βαρβάρα. Συνελήφθη η σύζυγος του φερόμενου δράστη του εγκλήματος στην Αγία Βαρβάρα, σήμερα, Κυριακή (25/2), η οποία, όπως αποκαλύφθηκε νωρίτερα, φέρεται να είχε καταλυτικό ρόλο στη δολοφονία του γιατρού.

Πιο συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας της άσκησε ποινική δίωξη γιατί υπάρχει μαρτυρία σε κατάθεση που ανέφερε ότι άκουσε τη γυναίκα να λέει στον άντρα της «ρίξτου, ρίξτου», έτσι η συνελήφθη και η σύζυγος του δράστη για συμμετοχή.

Αναφορικά με τον 69χρoνο δράστη, δεν είπε κάτι συγκεκριμένο στην κατάθεσή του παρά μόνο ότι «η κόρη μου δεν περνούσε καλά εξαιτίας του».

Πώς έγινε η δολοφονία με τον γιατρό στην Αγία Βαρβάρα
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θύτης και θύμα, διέμεναν στην ίδια πολυκατοικία στην Αγία Βαρβάρα. Στο ισόγειο οι γονείς, στον πρώτο η κόρη με τον 57χρονο και τα δύο τους παιδιά. Στον δεύτερο όροφο ο γιος τους, ο αστυνομικός που ειδοποίησε την ΕΛΑΣ.

Ο 57χρονος γιατρός - ουρολόγος σε κλινική, φέρεται να ζήτησε από τον αδερφό της γυναίκας του, να κατέβει στο σπίτι τους για να κρατήσει το ένα από τα παιδιά. Εκείνος είχε να πάει κάπου με το άλλο παιδί. Ο 69χρονος το έμαθε και τον περίμενε να γυρίσει.

Όταν τον βρήκε στην είσοδο του σπιτιού τον πυροβόλησε δύο φορές με την καραμπίνα.

Ο 69χρονος έχει συλληφθεί και οδηγήθηκε στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Αττικής.

Πηγή: iEidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα