Καματερό: Ληστής απείλησε με σφυρί υπάλληλο βενζινάδικου – Τον κυνήγησε με σκουπόξυλο

Καματερό: Ληστής απείλησε με σφυρί υπάλληλο βενζινάδικου – Τον κυνήγησε με σκουπόξυλο

Το MEGA παρουσιάζει αποκλειστικά ένα βίντεο από την απόπειρα ληστείας σε βενζινάδικο όπου ο ληστής απείλησε τον υπάλληλο με σφυρί ενώ ο υπάλληλος τον κυνήγησε στην συνέχεια με σκουπόξυλο.

Εκτός από την παραβατικότητα και το έγκλημα, απαρατήρητα δεν περνούν και διάφορα περιστατικά της λεγόμενης μικροεγκληματικότητας.

Ένα τέτοιο περιστατικό συνέβη στο Καματερό όταν ληστής αποπειράθηκε να ληστέψει βενζινάδικο.

Ο ληστής, όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο του MEGA, κρατώντας στο χέρι ένα σφυρί μπαίνει γρήγορα στο βενζινάδικο. Εκεί, είδε τον υπάλληλο του πρατηρίου καυσίμων να σκουπίζει.

Στην συνέχεια, ο ληστής τον απείλησε με το σφυρί που απεικονίζεται να κρατά, ζητώντας από τον υπάλληλο επίμονα τα λεφτά που έχει πάνω του.

Όταν ο υπάλληλος του έδωσε τα χαρτονομίσματά που είχε στην τσέπη του, ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Τότε, ο υπάλληλος ξεκίνησε να κυνηγά τον ληστή με την σκούπα, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να τον πιάσει καθώς έξω τον περίμενε ένας συνεργός του.

Ο δικηγόρος Γιάννης Γλύκας μίλησε στο MEGA για το νομικό πλαίσιο.

«Φαίνεται σκληρή ληστεία και φαίνεται πως το έχει ξανακάνει. Έχει αλλάξει το πλαίσιο ποινής. Η ληστεία είναι από 5 έως 20 χρόνια, επανερχόμαστε στο πλαίσιο πριν του 2019. Υπάρχει αυστηροποίηση αυτό είναι δεδομένο. Πρέπει αν συλληφθεί ο δράστη να έχει τη χειρότερη τιμωρία, από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε και άλλα ζητήματα πολύ σημαντικά εξίσου», είπε αρχικά ο κ. Γλύκας.

«Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουμε δυστυχώς σύλληψη. Πρόκειται για μία σκληρή ληστεία», υπογράμμισε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα