Αγία Βαρβάρα: 69χρονος δολοφόνησε τον 57χρονο γαμπρό του έπειτα από διαπληκτισμό

Αγία Βαρβάρα: 69χρονος δολοφόνησε τον 57χρονο γαμπρό του έπειτα από διαπληκτισμό

Άγριο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα με έναν 69χρονο άνδρα να πυροβολεί και να σκοτώνει τον 57χρονο γαμπρό του το απόγευμα του Σαββάτου (24/02/2024) στην αυλή του σπιτιού του.

Οι δυο άνδρες είχαν τσακωθεί άσχημα, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο λόγος που οδήγησε τον ηλικιωμένο άνδρα στην Αγία Βαρβάρα να πυροβολήσει τον γαμπρό του.

Ο φερόμενος ως δράστης έχει συλληφθεί και οδηγηθεί στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Αττικής.

Συγκεκριμένα, σε τραγωδία κατέληξε ένας καβγάς που είχε ένας 69χρονος με τον 57χρονο γαμπρό του – γιατρός στο επάγγελμα και πατέρας δύο παιδιών – στην Αγία Βαρβάρα στην οδό Φιλικής Εταιρείας, περίπου στις 7:15 το απόγευμα του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου.

Ο  γιος του δράστη ειδοποίησε την αστυνομία – και μάλιστα είναι και ο ίδιος αστυνομικός – και σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έφτασε η αστυνομία ο δράστης κυκλοφορούσε με την καραμπίνα στο χέρι.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η κόρη του 69χρονου, η οποία είχε μεταβεί στη Σπάρτη στον τόπο καταγωγής της.

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών. Νίκος Ρήγας ανέφερε πως, ό,τι και να έχει γίνει, μία ανθρωποκτονία είναι ανθρωποκτονία. Και δεν πρέπει να συμβαίνει κάτι τέτοιο. εκτός από το θύμα που φεύγει από τη ζωή και τον θύτη που καταστρέφει το υπόλοιπο της ζωής του, μένουν πίσω παιδιά χωρίς πατέρα και μία διαλυμένη οικογένεια. Ο δράστης έχει συλληφθεί και θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη».

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα