Ορεινή Κορινθία: Ελεύθερος μέχρι τη δίκη του ο 45χρονος πολύτεκνος παλαιοχριστιανός

Ορεινή Κορινθία: Ελεύθερος μέχρι τη δίκη του ο 45χρονος πολύτεκνος παλαιοχριστιανός

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των αυτοαποκαλούμενων «παλαιοχριστιανών» που ζει σε πρωτόγονες συνθήκες με την οικογένειά του στην ορεινή Κορινθία.
Το υπουργείο Εσωτερικών έχει διατάξει ΕΔΕ τόσο για το γεγονός ότι ο πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» δεν δούλευε ενώ εισέπραττε κανονικά μισθό από το Δημόσιο, καθώς και για το ότι κατείχε λογισμικό και βάση δεδομένων του δημοσίου με πολλά απόρρητα στοιχεία.

Ο 45χρονος δούλευε μία φορά τον μήνα στέλνοντας μόνο κάποια χαρτιά αναφορικά με το πώς κινούνταν τα οχήματα καθαριότητας του δήμου Ερέτριας

Όταν αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να γίνει η δίκη ο 45χρονος ήρθε στην Αθήνα και πήγε να επισκεφθεί τον 15χρονο γιο του, ο οποίος βρίσκεται εκεί με εισαγγελική εντολή.

Η είσοδος δεν επετράπη στον 45χρονο να δει τον γιο του και καθόταν απ’ έξω.

«Και χάρη τους κάνω που δουλεύω ακόμα», ανέφερε όταν αφέθηκε ελεύθερος ο 45χρονος.

Ο 45χρονος ζήτησε γνωμάτευση από πραγματογνώμονα- ψυχίατρο επικαλούμενο πρόβλημα ψυχικής υγείας.

Ο 45χρονος, αυτοαποκαλούμενος παλαιοχριστιανός, φέρεται να προσκόμισε απαραίτητο έγγραφο, με τον ίδιο να υποστηρίζει πως είχε περάσει από σχετική επιτροπή το 2020 και λόγω του κορωνοϊού και της πανδημία δεν ανανεώθηκε. Ο ίδιος φέρεται να έχει σχετική αναπηρία 67%.

Μάλιστα ο 45χρονος τόνισε πως δεν θα υποβληθεί σε τεστ DNA για λόγους πίστεως.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα