Αγροτικές κινητοποιήσες: «Όργωσαν» την Αθήνα και αποχώρησαν για τα μπλόκα τους οι αγρότες – Έρχονται οι μελισσοκόμοι

Αγροτικές κινητοποιήσες: «Όργωσαν» την Αθήνα και αποχώρησαν για τα μπλόκα τους οι αγρότες – Έρχονται οι μελισσοκόμοι

Μήνυμα ότι αποχωρούν από την πρωτεύουσα όχι όμως και από τις κινητοποιήσεις τους, στέλνουν οι αγρότες μετά το μεγάλο συλλαλητήριο που πραγματοποίησαν στο κέντρο της Αθήνας.
Μετά το μεγαλειώδες συλλαλητήριο, με τα τρακτέρ να παρατάσσονται μπροστά από τη Βουλή και χιλιάδες αγρότες να παραμένουν 19 ολόκληρες ώρες στο Σύνταγμα, αξιώνοντας την ικανοποίηση των αιτημάτων τους, το πρωί πήραν το δρόμο της επιστροφής στα μπλόκα.

Εντός μίας ώρας, το Σύνταγμα είχε αδειάσει. Οι αγρότες αναχωρούν ακριβώς όπως ήρθαν. Σήμερα στις 8 η ώρα θα έρθουν στη Αθήνα οι μελισσοκόμοι με κυψέλες από την Πελοπόννησο και την Δυτική Ελλάδα και θα διαμαρτυρηθούν θα ανέβουν στην Αθήνα, στο Σύνταγμα και θα διαμαρτυρηθούν

Σύμφωνα με πληροφορίες είχαν δώσει ραντεβού σήμερα στις 4 τα ξημερώματα στο Παναχαϊκό στάδιο. Στο Ρίο θα συναντηθούν με τους μελισσοκόμους από τα Γιάννενα, την Άρτα και τις περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας και κομβόι θα διαμαρτυρηθούν ζητώντας μεν ενισχύσεις αλλά να ελεγχθούν τα μέλια που κυκλοφορούν στην αγορά, αλλά και τις παράνομες ελληνοποιήσεις.

Στο κέντρο της Αθήνας οι μελισσοκόμοι
Στην πλατεία Συντάγματος έχουν φθάσει οι πρώτοι μελισσοκόμοι για να διαδηλώσουν για τα αιτήματά τους που μεταξύ άλλων είναι: να επιτραπεί να στείλουν τα μελίσσια τους μέσα στα δάση, που αυτό απαγορεύεται με τους νέους δασικούς χάρτες, όπως επίσης να σταματήσουν και οι ελληνοποιήσεις ξένων μελιών,

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα