Οδηγός δάγκωσε διανομέα και του έκοψε το αυτί μετά από καβγά - Όσα ισχυρίζεται

Οδηγός δάγκωσε διανομέα και του έκοψε το αυτί μετά από καβγά - Όσα ισχυρίζεται

Το πρωί της Πέμπτης ένας οδηγός ΙΧ δάγκωσε και έκοψε το αυτί από έναν ντελιβερά μετά από καυγά για την προτεραιότητα.

Ο καυγάς ανάμεσα στον οδηγό του ΙΧ και στον ντελιβερά έγινε την Πέμπτη το πρωί στο 3ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Γιαννιτσών - Θεσσαλονίκης

Ο άγριος καυγάς έγινε για την προτεραιότητα στο δρόμο. Ο δράστης -οδηγός του ΙΧ- κατέβηκε από το όχημα του και, αφού πιάστηκαν στα χέρια, δάγκωσε τον 33χρονο ντελιβερά στο αυτί ακρωτηριάζοντας ένα τμήμα του.

Ο 33χρονος διανομέας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται ενώ ο δράστης συνελήφθη καθώς το θύμα υπέβαλε μήνυση σε βάρος του για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Ο δράστης σήμερα μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha είπε: «Ούτε ήταν θέμα προτεραιότητας. Εγώ πήγαινα στη μεσαία λωρίδα κανονικά. Η δεξιά λωρίδα είχε παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Τελευταία στιγμή, χωρίς να το αντιληφθώ πήγε να περάσει μεταξύ εμένα και τα παρκαρισμένα από δεξιά. Τρόμαξα κι εγώ, ίσως κι αυτός δυσκολεύτηκε εκεί και άρχισε να βρίζει.

Μετά με κυνήγησε 3 χιλιόμετρα πιο κάτω. Μου έκλεισε το δρόμο και έγινε ότι έγινε. Φυσικά και με χτύπησε, ούτε βγήκα έκτος εαυτού. Εγώ προσπαθούσα να γλιτώσω τον πνιγμό» είπε ο δράστης λέγοντας ότι το θύμα τον είχε αρπάξει από τον λαιμό.

Στη συνέχεια δήλωσε μετανιωμένος λέγοντας «Πώς δεν μετάνιωσα; Είναι δυνατόν;»

Σημειώνεται ότι ο δράστης έκανε επίσης μήνυση στον 33χρονο ντελιβερά, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να σώσουν το αυτί του. Ο ίδιος έχει 4 παιδιά και όπως είπε περιμένει να βγει από το νοσοκομείο για να εργαστεί, καθώς η γυναίκα του δεν εργάζεται όπως λέει και πρέπει να ζήσει τα παιδιά του.

Πηγή: iEidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα