Τρίκαλα: Ο δράστης προσπάθησε να κόψει και το δικό του κεφάλι με το αλυσοπρίονο – Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για τον πατροκτόνο

Τρίκαλα: Ο δράστης προσπάθησε να κόψει και το δικό του κεφάλι με το αλυσοπρίονο – Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για τον πατροκτόνο

Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το φρικτό έγκλημα στα Τρίκαλα. Εκεί όπου ένας 46χρονος έκοψε με αλυσοπρίονο το κεφάλι του πατέρα του.

Φρίκη στα Τρίκαλα: Νέες αποκαλύψεις για τον γιο που αποκεφάλισε τον πατέρα του – Τα ψυχολογικά προβλήματα και ο θάνατος της μητέρας
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τον ΑΝΤ1, ο 46χρονος προσπάθησε να κόψει και το δικό του κεφάλι με το αλυσοπρίονο. Ο πατροκτόνος έχει συλληφθεί, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα και μεταφέρεται αυτή την ώρα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, για να εξεταστεί από νευροχειρουργό.

 Πατέρας και γιος είχαν φύγει από το σπίτι της οικογένειας το τελευταίο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα μετά τον θάνατο της μητέρας του δράστη, μένοντας πλέον μόνιμα στη βιοτεχνία τους με καρέκλες στα Τρίκαλα.

Η τοπική κοινωνία βρίσκεται σε σοκ μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας. Τα ξημερώματα της Κυριακής ο 46χρονος φέρεται να πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και να ομολόγησε την δολοφονία. «Σκότωσα τον πατέρα μου, ελάτε», φέρεται να είπε ο 46χρονος.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν τη σορό του ηλικιωμένου αποκεφαλισμένη, ενώ ο δράστης φέρεται να έκοψε και τα χέρια. Ο θάνατός του θεωρείται πιθανό να επήλθε το περασμένο Σάββατο

Σύμφωνα με αναφορές στην ιστοσελίδα trikalavoice.gr η ψυχολογική κατάσταση τόσο του θύματος όσο και του δράστη δεν ήταν καλή το τελευταίο διάστημα και μετά το θάνατο της μητέρας της οικογένειας.

 
Οι δύο άνδρες, κατά τις ίδιες πληροφορίες, φέρονται να είχαν συχνές αψιμαχίες. Ο δράστης, που αυτοτραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στον Νοσοκομείο Τρικάλων, ήταν μοναχοπαίδι και δεν είχε παντρευτεί, ενώ περιγράφεται γενικά ως «ήσυχο παιδί».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο δράστης είπε στις Αρχές ότι έσφαξε τον πατέρα του αφού πρώτα τσακώθηκαν μεταξύ τους. Φάνηκε άλλωστε από τα στοιχεία ότι είχε προηγηθεί πάλη, καθώς ο 77χρονος έφερε θλαστικό τραύμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο.

«Τους άκουσα να μαλώνουν»
«Ήταν μια τυπική οικογένεια. Ήρεμη, δεν έδινε δικαιώματα και δεν τραβούσε την προσοχή. Ο δράστης ήταν μοναχοπαίδι. Είμαι σε σοκ δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έκανε. Πριν το φονικό είχαν καυγά. Τους άκουσα να μαλώνουν»  ανέφερε μάρτυρας στο ThessToday.

«Δεν φανταζόμουν ποτέ όμως ότι θα τον σκότωνε. Ειδοποίησε τις Αρχές και κάλεσε και το ΕΚΑΒ γιατί αυτοτραυματίστηκε» περιέγραψε ο ίδιος εμφανώς συγκλονισμένος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα