Γλυφάδα: Στην Κυψέλη το τελευταίο «αντίο» στον καπετάνιο-θύμα του μακελειού

Γλυφάδα: Στην Κυψέλη το τελευταίο «αντίο» στον καπετάνιο-θύμα του μακελειού

Σήμερα τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του καπετάνιου που έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να αφοπλίσει τον Αιγύπτιο που σκόρπισε το θάνατο την περασμένη Δευτέρα.

Το τελευταίο αντίο στον καπετάνιο Ηλία Κουκουλάρη, που δολοφονήθηκε από τον Αιγύπτιο στο μακελειό της Γλυφάδας, είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι του άτυχου άνδρα.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στην εκκλησία Κοίμησης της Θεοτόκου στο Γαλάτσι, στις 11:30, και η ταφή στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Σύμφωνα με όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, ο καπετάνιος κατάφερε να αποσπάσει την καραμπίνα από τον Αιγύπτιο, και τότε ο δράστης πήρε το περίστροφό του και τον πυροβόλησε πισώπλατα.

Ο Αιγύπτιος δράστης σκότωσε την ιδιοκτήτρια της εταιρείας, Μαρία Καρνέζη και τον Αντώνη Βλασσάκη, καθώς και τον καπετάνιο, Ηλία Κουκουλάρη, ο οποίος προσπάθησε να μπει μπροστά και να σώσει τους εργαζόμενους.

Η πρώτη κοινή ανακοίνωση Σπύρου & Δέσποινας Καρνέση μετά το μακελειό στη ναυτιλιακή
«Κατανοούμε απόλυτα πως το τραγικό γεγονός που συγκλονίζει τις οικογένειες μας τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει σημαντικό ενδιαφέρον.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ειλικρινά όσους μας συμπαραστέκονται.

Ταυτόχρονα, επιθυμούμε να εκφράσουμε για ακόμα μία φορά τη θερμή μας έκκληση, προς κάθε κατεύθυνση, για σεβασμό στο πένθος που βιώνουμε.

Η ανείπωτη θλίψη μας επιτάσσει την παύση κάθε συζήτησης για οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή μας.

Και αυτή είναι η αυθεντική και μόνη βούληση όλων των μελών της οικογένειάς μας.

Δηλώνουμε επίσης ότι οτιδήποτε άλλο διακινείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξ’ ονόματος οποιουδήποτε από εμάς, δεν μας εκφράζει».

«Δεν είμαι άξια, ήταν τέτοιος άνθρωπος, εξαιρετικός οικογενειαάρχης, άγιος άνθρωπος», δήλωσε η σύζυγος του εκλιπόντος καπετάνιου.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα