Περιστέρι: Ομάδα 14 ανήλικων ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο 17χρονο

Περιστέρι: Ομάδα 14 ανήλικων ξυλοκόπησε και έστειλε στο νοσοκομείο 17χρονο

Δεν σταματούν να σοκάρουν τα καθημερινά περιστατικά ανήλικης βίας τα οποία γίνονται πλέον όλο και σκληρότερα.
Ακόμη ένας άγριος ξυλοδαρμός μαθητή έξω από το σχολείο του. Αυτή τη φορά μια ομάδα 14 ανήλικων επιτέθηκαν σε έναν 17χρονο μαθητή.

Τον ξυλοκόπησαν βάναυσα και τον έστειλαν στο νοσοκομείο με αφορμή τα μάτια μιας κοπέλας.

«Ο συμμαθητής μου βγήκε από το σχολείο μας το ΕΠΑΛ και βγήκαν 14 άτομα από το διπλανό σχολείο το γενικό λόγω μιας κοπέλας που είχε χωρίσει και τα είχε ένα άλλο αγόρι του την μπήκαν 14 άτομα και τον πλάκωσαν και του έσπασε η μύτη και ήταν στο νοσοκομείο».

Οι συμμαθητές τους βιντεοσκοπούσαν τον ξυλοδαρμό

Όλα έγιναν το πρωί της Δευτέρας. Ενώ το σχολείο λειτουργούσε κανονικά και τα παιδιά έκαναν διάλειμμα, μια μεγάλη ομάδα μαθητών επιτέθηκε στον 17χρονο, μαθητή διπλανού σχολείου. Τον χτύπησαν άγρια με γροθιές και κλωτσιές σε σώμα και κεφάλι.

Μάλιστα, όλα αυτά έγιναν μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων συμμαθητών τους, με κάποιους από τους οποίους να μην διστάζουν να βγάζουν το κινητό τους τηλέφωνο και να βιντεοσκοπούν το μαρτύριο που ζούσε ο 17χρονος.

«Την ώρα που έγινε το σκηνικό είχαν σκαρφαλώσει παιδιά στα κάγκελα του γενικού και τράβαγαν βίντεο στο βίντεο φαίνεται που τρώει ξύλο το παιδί».

Ένας φίλος του παιδιού προσπάθησε να τον γλιτώσει και τότε η συμμορία χτύπησε και εκείνον.

«Δεκατέσσερις σε έναν πολύ κακό. Ο τρόπος τους είναι βία, βρισιές αν δεν κάνεις αυτό θα φας ξύλο αν δεν κάνεις εκείνο θα φας ξύλο εγώ ο πρώτος λόγος που έφυγα ήταν αυτός δηλαδή δεν θέλω να μπλέκω σε καυγάδες».

Στο νοσοκομείο ο 17χρονος

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας για τις πρώτες βοήθειες, ενώ για την επίθεση συνελήφθησαν 4 ανήλικοι και οι γονείς τους.

«Έχει στην μύτη του, έχει σπάσει η μύτη και έχει και στο μάγουλο έχει πρηστεί γρατζουνιές».

Η έξαρση της παραβατικότητας των ανηλίκων οδήγησε τον πρωθυπουργό στην απόφαση να συστήσει ειδική επιστημονική επιτροπή, η οποία θα εκπονήσει σχέδιο για την άμεση αντιμετώπιση του φαινομένου.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα