Γλυφάδα: Ήταν αξιολάτρευτος... Πώς έχουμε καταντήσει; Χειρότεροι από ζώα, λέει η κόρη του καπετάνιου

Γλυφάδα: Ήταν αξιολάτρευτος... Πώς έχουμε καταντήσει; Χειρότεροι από ζώα, λέει η κόρη του καπετάνιου

Σαστισμένη παραμένει η κοινή γνώμη από την χθεσινή (12/2) τριπλή δολοφονία στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα.

Όπως αποκαλύπτεται, ο 76χρονος δράστης ήταν για χρόνια ένα άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης της εφοπλιστικής οικογένειας.

Η πρόσφατη απόλυση και η έξωση στην οποία τον υποχρέωσαν, μετά από 36 χρόνια που παρείχε τις υπηρεσίες του στην οικογένεια Καρνέση φαίνεται ότι «θόλωσαν» το μυαλό του, με αποτέλεσμα να εισβάλει στα γραφεία της εταιρείας European Navigation και να σκοτώσει μία εκ των ιδιοκτητών -την εφοπλίστρια Μαρία Καρνέση-, τον γαμπρό της και έναν πρώην καπετάνιο, υπάλληλο μέχρι χθες στο λογιστήριο της ναυτιλιακής.

Λίγο αργότερα ο 76χρονος αυτοκτόνησε στο υπόγειο της εταιρείας με την ίδια καραμπίνα, με την οποία είχε αφαιρέσει τρεις ζωές.

«Ο πατέρας μου δεν είχε πειράξει ούτε κουνούπι»

Ανάμεσα στα θύματα ήταν και ο καπετάνιος Ηλίας Κουκουλάρης, ο οποίος ήταν οικονομικός διευθυντής της ναυτιλιακής εταιρείας.

Η κόρη του καπετάνιου, συγκλονισμένη, μίλησε στο «Πρωινό» για τον θάνατο του πατέρα της.

«Είναι πάρα πολύ δύσκολη ώρα για εμάς. Δυστυχώς, είμαστε συγκλονισμένοι. Η μητέρα μου, τα παιδιά, τα εγγόνια, οι γαμπροί. Αυτό το πράγμα που μας συνέβη δεν μπορεί να το διανοηθεί ανθρώπινος νους. Ήταν ένας άνθρωπος φιλήσυχος. Οι άνθρωποι όμως πώς έχουμε καταντήσει; Χειρότεροι από ζώα. Σκοτώνουμε ό,τι βρίσκουμε μπροστά μας. Το θέμα είναι γιατί έχουμε πάει εκεί. Ο πατέρας μου δεν έχει πειράξει ποτέ ούτε ένα κουνούπι», είπε η κόρη του καπετάνιου.

«Είμαστε σε άθλια κατάσταση, δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Πρέπει η κοινωνία και η πολιτεία να κοιτάξουν το θέμα αυτό, έχει ξεφύγει. Δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε τώρα. Τώρα πρέπει να κλάψουμε τον άνθρωπό μας, τον πατέρα μας. Ήταν ένας άνθρωπος αξιολάτρευτος, που δεν υπάρχουν λόγια για να τον περιγράψω. Είναι απερίγραπτο αυτό που περνάμε, χωρίς να υπάρχει λόγος υγείας, τίποτα. Στα καλά καθούμενα να συμβαίνει ένα τέτοιο γεγονός», συμπλήρωσε.

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα