«Ήρθα για να ξεκαθαρίσουμε» φέρεται να είπε σε συναδέλφους ο ένοπλος στη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα

«Ήρθα για να ξεκαθαρίσουμε» φέρεται να είπε σε συναδέλφους ο ένοπλος στη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα

«Ήρθα για να λύσουμε το πρόβλημα, ήρθα για να ξεκαθαρίσουμε» φέρεται να είπε στους πρώην συναδέλφους του ο ένοπλος που σκόρπισε τον θάνατο σήμερα το πρωί σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα.

Τέσσερις νεκροί είναι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο απολογισμός από το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς με δράστη πρώην εργαζόμενο σε αυτή που εισέβαλε στα γραφεία της οδού Αρτεμισίου και άνοιξε πυρ με καραμπίνα.

Ο δράστης, με καταγωγή από την Αίγυπτο, σκότωσε τρία άτομα πριν να βάλει τέλος στη ζωή του. Πρόκειται για δύο άντρες και μια γυναίκα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένα από τα θύματα φέρεται να είναι η αδερφή του ιδιοκτήτη της ναυτιλιακής. Ένα ακόμη θύμα φέρεται να είναι συγγενικό πρόσωπο του πρώτου θύματος και ο τρίτος νεκρός ανώτερο στέλεχος της εταιρείας.

Προηγήθηκε η επιχείρηση των ΕΚΑΜ για τη σύλληψη του δράστη που ήταν «ταμπουρωμένος» στον χώρο. Ο δράστης φαίνεται ήταν περίπου 70 ετών και πρώην εργαζόμενος της εταιρείας που είχε απολυθεί πρόσφατα.

Κατά τις τελευταίες πληροφορίες, αστυνομικοί κατάφεραν να απομακρύνουν δύο εργαζόμενους της εταιρείας που δεν είχαν μπορέσει να φύγουν από τον χώρο χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν.

Ο δράστης φαίνεται ότι δεν προσέγγισε τον χώρο από την κεντρική είσοδο, αλλά από το πάρκινγκ και από εκεί μπόρεσε να μπει στο κτήριο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα