Κυψέλη: Αν ήξερα για το ραντεβού – παγίδα... - Τι δήλωσε η συγκάτοικος της αγνοούμενης Σταυρούλας

Κυψέλη: Αν ήξερα για το ραντεβού – παγίδα... - Τι δήλωσε η συγκάτοικος της αγνοούμενης Σταυρούλας

Η 53χρονη έφυγε  την Τετάρτη 23 Αυγούστου από το σπίτι που έμενε με την συγκάτοικό της στην οδό Ευβοίας στην Κυψέλη, χωρίς να την δει κανείς από τότε.

Πρόσωπο-κλειδί παραμένει η συγκάτοικος της , ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή . Μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη προσπαθώντας να θυμηθεί εκείνες τις άγνωστες ως τώρα λεπτομέρειες που ενδεχομένως βοηθήσουν στον εντοπισμό της Σταυρούλας. Δήλωσε «μπερδεμένη, κουρασμένη, και άδικα στοχοποιημένη» από την τροπή που έχει λάβει η υπόθεση.

Την ίδια στιγμή η μαρτυρία στο Τούνελ χρήστριας διαδικτυακής εφαρμογής άναψε κυριολεκτικά φωτιές αφού αποκάλυψε τα όσα της είχε εκμυστηρευτεί η αγνοούμενη περίπου έξι μήνες πριν εξαφανιστεί. Τότε της έλεγε  πως είναι ψυχολόγος δήλωνε άλλο όνομα και έψαχνε όπλο γιατί κάποιον φοβόταν.

Η μηνυτήρια αναφορά του βιολογικού πατέρα της Σταυρούλας

Συγκίνηση προκάλεσε η παρέμβαση του βιολογικού πατέρα της Σταυρούλας στο «Τούνελ» . Μίλησε για πρώτη φορά, για τις καταστάσεις που την κρατούσαν μακριά του για χρόνια αλλά και το Γολγοθά αγωνίας που βιώνει από την ημέρα που χάθηκε. Μαζί με τα άλλα τρία παιδιά του, τα ετεροθαλή της αδέλφια, δίνουν την δική τους μάχη προκειμένου να μάθουν τι της έχει συμβεί. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα καταθέσουν μηνυτήρια αναφορά ζητώντας άρση τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου.

«Δεν είχα πρόβλημα αν έφευγε για αλλού…»

«Δεν θυμάμαι ακριβώς την ημερομηνία που έφυγε γιατί και εγώ στην αρχή νόμιζα θα γυρνούσε. Νομίζω ήταν Τρίτη…»

Σχετικά με τα όσα ανέφερε η γειτόνισσα για την φασαρία και τους τσακωμούς δήλωσε πως συχνά διαπληκτίζονταν. Το τελευταίο διάστημα μετά την απόπειρα αυτοκτονίας σύμφωνα με τις Αρχές της νηπιαγωγού που ήταν φίλη τους, η Σταυρούλα δεν ήταν καλά.

«Δεν ισχύει ότι είχε πάρει πολλά χρήματα από την νηπιαγωγό. Εγώ τουλάχιστον δεν το ξέρω. Και να είχε πάρει όμως που τα είχε τα λεφτά; Εγώ είχα το βιβλιάριο και δεν είδα κάτι. Εγώ διαχειριζόμουν και τον προσωπικό της λογαριασμό και τον κοινό μας…», λέει χαρακτηριστικά.

Η συγκάτοικος λέει ότι τα χρήματα από τον προσωπικό της λογαριασμό τα είχε πάρει όλα με την συγκατάθεσητης πριν εξαφανιστεί.

«Δεν ισχύει κι όλας ότι ήθελε να φύγει με την νηπιαγωγό και να πάνε να μείνουν αλλού.  Είμασταν οικογένεια εμείς. Ψέματα λένε όσοι με κατηγορούν ότι είχα ενοχληθεί. Αν ήθελε η Σταυρούλα να φύγει ας έφευγε.»

«Πίστεψα ότι πάει σε επαγγελματικό ραντεβού…»

Απαντήσεις σε ερωτήματα που θέτει η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη δίνει η συγκάτοικος της Σταυρούλας Γκουγκουλιά, προσπαθώντας να δοθεί φως στην υπόθεση εξαφάνισης της 53χρονης φίλης της από την Κυψέλη.

«Δεν ήθελε να δίνει τα κανονικά της στοιχεία σε όσες επαφές έκανε. Δεν μου είχε πει κάτι για το όπλο. Δεν είχαμε το τελευταίο διάστημα καλή σχέση. Ήμασταν χάλια, τον τελευταίο χρόνο, τουλάχιστον. Μετά το περιστατικό της νηπιαγωγού έπεσε λίγο. Μετά άρχισε να βγαίνει και ήρθε μια μέρα και μου είπε ότι βρήκε και δουλειά. Απόγευμα έφυγε, οχτώ παρά ήταν, επτάμιση; Να είναι μια μέρα απόκλιση πριν, μια μέρα μετά, δεν έδωσα σημασία. Της είπα εγώ να αφήσει τα κλειδιά, γιατί θα πήγαινε μέχρι την πλατεία και θα γυρνούσε. Θα την περίμενα σπίτι».

Όπως αναφέρει η συγκάτοικος, η Σταυρούλα δεν έπαιρνε μαζί της σακίδιο, παρά μόνο παλαιότερα, όταν έβγαινε βόλτα με τη νηπιαγωγό.

«Μπορεί να ήθελε να το παίξει ότι από κάπου έρχεται, ότι κάπου πάει. Δεν υπήρχε κανένας Γιώργος που θα συναντούσε σε ραντεβού, από ότι κατάλαβα. Εκείνη την ημέρα την άκουσα που μιλούσε στο τηλέφωνο και έλεγε: «Κύριε Γιώργο έρχομαι στην πλατεία». Μου είπε ότι ήταν ο υπεύθυνος για μια δουλειά που θα συζητούσε. Μου έλεγε τελευταία ότι είναι πολύ κουρασμένη και συζητούσε πολλές φορές για την ευθανασία. Μου είχε πει ότι στην Ελβετία και σε κάποιες άλλες χώρες, μετά τα πενήντα αν δεν είσαι καλά, αν έχεις κάποιο θέμα, μπορείς να το κάνεις. Δεν είχε όμως διασυνδέσεις για να βγάλει πλαστή ταυτότητα ή διαβατήριο και να φύγει».

«Αν ήξερα για το ραντεβού – παγίδα, θα μίλαγα…»

Η συγκάτοικος της αγνοούμενης Σταυρούλας Γκουγκουλιά δίνει απαντήσεις για την μυστηριώδη εξαφάνιση μιλώντας και για το περίεργο ραντεβού που φαίνεται να είχε εκείνο το βράδυ στην Κυψέλη.

«Νομίζω το σκηνοθέτησε. Σκηνοθέτησε τα πάντα, σαν να ήθελε να μας τιμωρήσει όλους».

Στην ερώτηση της Αγγελικής Νικολούλη αν πιστεύει ότι κάποιος προσπάθησε να την βγάλει από το σπίτι για να της κάνει κακό, απάντησε ότι έχει περάσει από το μυαλό της.

-«Μήπως ξέρεις κάτι γι’ αυτό και δεν το λες γιατί φοβάσαι;», την ρώτησε η δημοσιογράφος.

-«Στο ορκίζομαι, δεν ξέρω ποιος μπορεί να της έχει κάνει κακό, αν γνώριζα, θα στο έλεγα».

Κατά την διάρκεια της εκπομπής έφτασαν σημαντικές μαρτυρίες και για την νηπιαγωγό – φίλη της αγνοούμενης Σταυρούλας. Για το γεγονός που συνέβη λίγες ημέρες πριν αποπειραθεί να δώσει τέλος στην ζωή της.

Μια ακόμη μαρτυρία έφερε την Σταυρούλα και την νηπιαγωγό φίλη της να παραθερίζουν  το καλοκαίρι του 2022 σε συγκεκριμένο σπίτι στην Νέα Μάκρη παρουσία μιας ακόμη γυναίκας. Μια περιοχή που της άρεσε να πηγαίνει σύμφωνα και με την συγκάτοικό της.

πηγή: anikolouli.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα