«Με μαχαίρωσε μπροστά στο παιδί» – Συγκλονίζει η Μάγια που κλειδώθηκε στην τουαλέτα για να γλιτώσει από τον σύντροφό της

«Με μαχαίρωσε μπροστά στο παιδί» – Συγκλονίζει η Μάγια που κλειδώθηκε στην τουαλέτα για να γλιτώσει από τον σύντροφό της

«Ήθελε να με βιάσει, με μαχαίρωσε στον λαιμό» συγκλονίζει η Μάγια, θύμα κακοποίησης από τον σύντροφό της και κατάφερε να γλιτώσει, όταν κλειδώθηκε στην τουαλέτα και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Η Μάγια έζησε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του συντρόφου της και μάλιστα μπροστά στα μάτια του παιδιού της. Δυο χρόνια μετά, οι πληγές στο σώμα της έχουν επουλωθεί όμως οι μνήμες παραμένουν ζωντανές.


«Ήθελε να με βιάσει, δεν τα κατάφερε, μετά ξεκίνησε, με μαχαίρωσε στον λαιμό και εγώ πρόλαβα και μπήκα στο μπάνιο και πρόλαβα να καλέσω το 100. Ήμουν ακίνητη και το παιδί καθόταν δίπλα, είχα και αίματα και είπα ότι θα λιποθυμήσω» περιγράφει η Μαρία στην εκπομπή Τριτολογίες της ΕΡΤ.

Το τηλεφώνημα αυτό της έσωσε τη ζωή καθώς λίγα λεπτά αργότερα ένα περιπολικό βρισκόταν έξω από την πόρτα του σπιτιού της.

Οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα και είδαν το σύντροφό της να προσπαθεί να τη μαχαιρώσει
«Οι συνάδελφοι της Άμεσης Δράσης και του αστυνομικού τμήματος Λευκού Πύργου το εντόπισαν. Άκουγαν ότι η γυναίκα κινδυνεύει, έσπασαν την πόρτα, εισήλθαν εντός, είδαν τον δράστη να προσπαθεί να την μαχαιρώσει μπροστά στα μάτια του μικρού παιδιού. Μάλιστα επιχείρησε να μαχαιρώσει έναν εκ των αστυνομικών, ευτυχώς φορούσε το αλεξίσφαιρο», δηλώνει ο Θ. Τσαιρίδης, Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.

Ο πρώην σύντροφός της βρίσκεται στη φυλακή, καθώς καταδικάστηκε για βαριά σωματική βλάβη, απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και απόπειρα βιασμού.

«Μου είπε “αν γλυτώσεις θα πάω στη φυλακή και όταν βγω έξω πάλι θα σε σκοτώσω”»
«Προσπαθούσε η αστυνομία να σπάσει την πόρτα και μου είπε “αν γλυτώσεις θα πάω στη φυλακή και όταν βγω έξω πάλι θα σε σκοτώσω”. Εγώ γλύτωσα. Πολλοί δεν γλυτώνουν ή ζουν στην κόλαση. Δεν πρέπει να λυπάσαι τον άνθρωπο, δεν πρέπει να δώσεις 2η ευκαιρία. Πρέπει να ζητήσεις βοήθεια ή να έχεις αντίδραση. Πρέπει να καλέσεις την αστυνομία, πρέπει να πας εκεί. Θα σε βοηθήσουν» λέει η Μάγια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα