Νέος Κόσμος: Γάζωσαν 44χρονο με πάνω από 80 σφαίρες - Είχε βαρύ ποινικό παρελθόν - Βίντεο από κάμερα ασφαλείας

Νέος Κόσμος: Γάζωσαν 44χρονο με πάνω από 80 σφαίρες - Είχε βαρύ ποινικό παρελθόν - Βίντεο από κάμερα ασφαλείας

Με περισσότερες από 80 σφαίρες άγνωστοι δράστες γάζωσαν το αυτοκίνητό του τα ξημερώματα 44χρονο ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων στο Νέο Κόσμο. Η αστυνομία κάνει λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών και επισημαίνει το βαρύ ποινικό παρελθόν του θύματος, που είχε επιζήσει από άλλη δολοφονική απόπειρα εναντίον του το 2018.

Ο κύκλος αίματος με τα συμβόλαια θανάτου στον χώρο των νονών της νύχτας άνοιξε ξανά μετά την δολοφονία του 44χρονου τα ξημερώματα της Κυριακής στον Νέο Κόσμο.

Με δεκάδες σφαίρες από καλάσνικοφ ο «Ζα», όπως τον αποκαλούσαν όλοι στην νύχτα άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο πολυτελές του τζιπ, το οποίο είχε θωράκιση, κάτι όμως που δεν τον έσωσε.

Οι δράστες διέφυγαν από το σημείο με ένα μαύρο τζιπ όπως έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφάλειας.

Πέντε λεπτά πριν τις δυο μετά τα μεσάνυχτα, ένα μαύρο τζιπ έφτασε έξω από το πρατήριο υγρών καυσίμων στην διασταύρωση των οδών Φραντζή και Ηλία Ηλιού.

Ο 44χρονος μονός του κατευθύνθηκε προς το μαύρο τζιπ και φαίνεται πως κατάφερε να κάτσει στη θέση του οδηγού. Τότε το λιγότερο δυο άτομα τον πλησίασαν και πυροβολήσαν τουλάχιστον 81 φορές με τον 44χρονο να σκοτώνεται ακαριαία.

Η θωράκιση στα τζάμια δεν άντεξε τον καταιγισμό των πυρών ενώ μια από τις βολίδες κατέληξε σε μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Οι δολοφόνοι του 44χρονου αδιαφορούσαν ότι μπορεί κάποιος διερχόμενος να τραυματιστεί από τις σφαίρες. Στο βίντεο από κάμερες ασφάλειας έχει καταγραφεί ένας πολίτης ο οποίος είχε βγάλει τον σκύλο του βόλτα και τρέχει σωθεί.

Μετά την εν ψυχρώ δολοφονία οι δράστες κατάφεραν να φτάσουν ανενόχλητοι στη Λεωφόρο Αθηνών εκεί οπού έκαψαν το όχημα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το υλικό από τις κάμερες ασφάλειας του βενζινάδικου έχει καταγράψει τη στιγμή της δολοφονίας.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα