Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου

Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου

Με σκυφτό κεφάλι και υπό δρακόντεια μέτρα έφτασαν στον ανακριτή σήμερα οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη.
Οι δύο κατηγορούμενοι, ηλικίας 39 και 34 ετών, βρίσκονται αντιμέτωποι με τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, της ληστείας και της βίαιης διακοπής της κύησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος κατηγορούμενος και σύντροφος της 41χρονης εγκύου, ο οποίος επί 8 ημέρες έπαιζε θέατρο και δήλωνε ανήσυχος για την εξαφάνιση της Γεωργίας, αρνείται πως συμμετείχε στη δολοφονία της.

Από την άλλη, ο 34χρονος κατηγορούμενος αναμένεται να υποστηρίξει ότι ο ίδιος μόνο ακινητοποίησε με μαχαίρι την 40χρονη έγκυο, στη συνέχεια κατέβηκε από το σπίτι και αργότερα έμαθε για τον θάνατό της. Ακόμη, ισχυρίζεται πως ακολούθησε τον 39χρονο κατηγορούμενο στη Χαλκιδική επειδή τον απείλησε.

Το χρονικό της δολοφονίας
Η τελευταία φορά που η 41χρονη εθεάθη ζωντανή ήταν το βραδύ της Πρωτοχρονιάς, όταν εντοπίστηκε μαζί με τον σύντροφο της περπατούν χέρι χέρι και επιστρέφουν στο σπίτι τους στην Καλαμαριά.

Το κουβάρι της υπόθεσης αρχίζει να ξετυλίγεται και να ξεδιπλώνεται στις 22:50 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Ο φακός έχει απαθανατίσει τον άνδρα και τη γυναίκα, θύμα γυναικοκτονίας, ανυποψίαστη για το κακό που της έχει στήσει καρτέρι να φτάνουν στην οδό Αριστείδου και μπαίνουν στην πολυκατοικία που διέμεναν.

Στις 00:56 σχεδόν μία ώρα μετά τη δολοφονία, ο 39χρονος με τον συνεργό του τοποθέτησαν σε μία κίτρινη σακούλα τα προσωπικά της αντικείμενα και τα πέταξαν σε κάδο απορριμμάτων.

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο οι δείκτες δείχνουν 1:57 και η κάμερα σε αυτό το σημείο δείχνει δύο άνδρες να προβάλουν από αριστερά κινούμενοι προς τα δεξιά και να έχουν στα χεριά τους ένα μπαούλο το οποίο κουβαλούν στη συνέχεια χάνονται ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο σημείο που έχουν παρκάρει το ασημί αυτοκίνητο στο οποίο φέρονται και να φόρτωσαν το μπαούλο το οποίο στη συνέχεια μετέφεραν στο σημείο που βρέθηκε και είναι ερημικό σημείο της Χαλκιδικής.

Στις 06:22, φαίνεται ο 39χρονος μαζί με τον φίλο του να οδηγούν το αυτοκίνητο μεταφέροντας ένα στρώμα προκειμένου να αντικαταστήσουν αυτό πάνω στο οποίο έλαβε χώρα το αποτρόπαιο έγκλημα και τοποθετώντας στη σχάρα του αυτοκινήτου ένα άλλο, για να το πάνε στο διαμέρισμα.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα