Βίντεο ντοκουμέντο από τη Θεσσαλονίκη: Η 41χρονη με τον σύντροφό της λίγο πριν τη γυναικοκτονία

Βίντεο ντοκουμέντο από τη Θεσσαλονίκη: Η 41χρονη με τον σύντροφό της λίγο πριν τη γυναικοκτονία

Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή που η 41χρονη με τον σύντροφό της επιστρέφουν στο σπίτι τους στη Θεσσαλονίκη, λίγα λεπτά πριν δολοφονηθεί άγρια, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που παρουσιάζει η εκπομπή «Live News» του Mega, φαίνεται ο 39χρονος φερόμενος ως γυναικοκτόνος να περπατάει με την έγκυο σύντροφό του στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Συγκεκριμένα, όταν η 41χρονη σχόλασε από το ζαχαροπλαστείο όπου δούλευε, ο 39χρονος την περίμενε έξω από το κατάστημα. Στη συνέχεια μπαίνουν σε ένα ταξί και κατευθύνονται προς το σπίτι τους. Στις 10:50 το ταξί αφήνει τους δύο κοντά στο σπίτι τους. Από εκεί πραγματοποιήθηκε η λήψη της κάμερας κλειστού κυκλώματος.

Οι δύο τους είναι πιασμένοι χέρι - χέρι. Περίπου δύο με τρία λεπτά μετά θα φτάσουν στο σπίτι και θα ακολουθήσει η άγρια γυναικοκτονία της 41χρονης. 

Θεσσαλονίκη: «Έγινε λάθος, αλλιώς το σχεδιάζαμε» είπε ο σύντροφος της 41χρονης

Οι αστυνομικοί θεωρούν πως το κίνητρο της γυναικοκτονίας της 41χρονης εγκύου ήταν οικονομικό. 

Το έγκλημα ομολόγησε ο συνεργός του 39χρονου στους αστυνομικούς και υπέδειξε το μέρος στη Χαλκιδική όπου βρέθηκε η σορός. 

Οι δράστες αντιμετωπίζουν τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της διακοπής κύησης, της ληστείας (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Στην προφορική επικοινωνία με τους αστυνομικούς ο 39χρονος είπε, σύμφωνα με τον ALPHA: «Έγινε λάθος, αλλιώς το σχεδιάζαμε». Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως χρωστούσε 650 ευρώ λόγω του τζόγου και ζητούσε από τη σύντροφό του να του δώσει χρήματα, καθώς θεωρούσε πως είχε στο πατρικό της 5.500 με 7.000 ευρώ.

«Σκέφτηκα να της δείξω πως κινδυνεύω για να δώσει τα χρήματα», ανέφερε. Ο ίδιος είπε πως έδωσε τα κλειδιά του σπιτιού του στον συνεργό του με σκοπό να του επιτεθεί μπροστά στην 41χρονη για να τον ληστέψει, ζητώντας παράλληλα τα 650 ευρώ που χρωστούσε. 

Όπως είπε, είχαν κανονίσει να μπει πρώτα στο σπίτι ο ίδιος, αλλά τελικά μπήκε η 41χρονη έγκυος. Να σημειωθεί πως ο 39χρονος δεν έχει υπογράψει την ομολογία του. 

Τη σκότωσε με κουζινομάχαιρο

Από τη μακροσκοπική εξέταση της σορού, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πολλαπλά τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο από τη μέση τραχηλική χώρα δεξιά έως την αυχενική μοίρα και ένα τραύμα στην αριστερή μέση τραχηλική χώρα.

Τα πορίσματα της νεκροψίας - νεκροτομής, όπως επίσης οι τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να περιληφθούν στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του συντρόφου και του φίλου του, με την οποία οδηγούνται στην εισαγγελική Αρχή.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα