Θεσσαλονίκη: Έστησαν ενέδρα στην 41χρονη ο σύντροφός της και ο φίλος του – Της έβαλαν χειροπέδες και τη μαχαίρωσαν

Θεσσαλονίκη: Έστησαν ενέδρα στην 41χρονη ο σύντροφός της και ο φίλος του – Της έβαλαν χειροπέδες και τη μαχαίρωσαν

Τραγικό τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της 41 ετών εγκύου και μητέρας ενός ακόμα παιδιού 13 ετών, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί την Πρωτοχρονιά από την Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.
Χθες το απόγευμα το πτώμα της βρέθηκε σε χωράφι, μεταξύ των οικισμών Τρίγλιας και Γαλάτιστας στη Χαλκιδική μέσα σε ένα μπαούλο. Όπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών, η 41 ετών Γεωργία δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της και έναν 34χρονο φίλο του, οι οποίοι την ακινητοποίησαν, τη φίμωσαν και τις κατάφεραν πολλαπλές μαχαιριές στον λαιμό. Το κίνητρο τους, όπως όλα δείχνουν, ήταν η ληστεία.

Σοκάρει το γεγονός ότι ενώ τη δολοφόνησαν μέσα στο υπνοδωμάτιό της, την έβαλαν σε ένα μπαούλο, μπήκαν στο αμάξι για να πάνε στη Χαλκιδική και να κρύψουν το πτώμα της, ενώ είχαν και την ψυχραιμία να ψάξουν να βρουν εάν πάνω της είχε χρήματα, καθώς δεν κατάφεραν να της αρπάξουν το ποσό που ήθελαν. Τελικά, της έκλεψαν μόλις 80 ευρώ.

Ο έρευνες
Οι δύο στυγεροί δολοφόνοι, αφού άφησαν το πτώμα της Γεωργίας στο χωράφι, επέστρεψαν στον τόπο του εγκλήματος όπου επιχείρησαν να καταστρέψουν τα ίχνη τους καθαρίζοντας το διαμέρισμα και πετώντας σε διάφορα σημεία της Καλαμαριάς τα ρούχα και τα προσωπικά αντικείμενα του θύματος, καθώς και το στρώμα του κρεβατιού πάνω στο οποίο δολοφονήθηκε η άτυχη μητέρα.

Κλειδί για την εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος φαίνεται πως αποτέλεσαν τα δακτυλικά αποτυπώματα του 34χρονου φίλου του συντρόφου της άτυχης γυναίκας, καθώς βρέθηκαν στο σπίτι όπου έμενε το ζευγάρι, με τους αστυνομικούς να διαπιστώνουν ότι ανήκουν σε σεσημασμένο άτομο. Άμεσα τον προσήγαγαν στην Ασφάλεια και εκεί ομολόγησε τη δολοφονία και κατονόμασε τον σύντροφο της Γεωργίας.

Οι υποψίες
Ο 39χρονος γυναικοκτόνος προσπάθησε από την πρώτη στιγμή να διώξει τις όποιες υποψίες από πάνω του, ισχυριζόμενος πως η γυναίκα του, του είχε αφήσει μήνυμα πριν εξαφανιστεί. Έπαιζε θέατρο προσποιούμενος ότι αγωνιά για την τύχη της και έκρυβε το φονικό 8 μέρες. Μάλιστα, προκλητικός, έκανε εκκλήσεις για βοήθεια στα μέσα ενημέρωσης.

Στο επίκεντρο της έρευνας του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής είχε μπει από την πρώτη στιγμή ο 39χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις ξυλοδαρμών. Συγκεκριμένα, η αδερφή του είχε καταγγείλει ότι είχε βίαιη συμπεριφορά και την είχε ξυλοκοπήσει επειδή είχε σταματήσει να του δίνει χρήματα.

Αποτροπιασμό προκαλεί και το γεγονός ότι ο φερόμενος δράστης είχε κάνει τατουάζ στο χέρι του το όνομα της Γεωργίας έχοντας αναρτήσει φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας χαρακτηριστικά: «αποτυπωμένη στο χέρι μου, θρονιασμένη στην καρδιά μου, η απόλυτη ευτυχία να σε έχω στην αγκαλιά μου».

Σε βάρος των δύο δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, διακοπή της κύησης, ληστεία κατά συναυτουργία και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Τι έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η 41χρονη έχει τρεις μαχαιριές στην τραχηλική χώρα, υπέστη ακατάσχετη αιμορραγία και έτσι κατέληξε.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο δράστες προσπάθησαν να σκηνοθετήσουν ληστεία ώστε να αποσπάσουν το ποσό των 7.000 ευρώ περίπου από το πατρικό της 41χρονης και γι’ αυτό την σκότωσαν.

Οι Αρχές κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη τους καθώς κάμερες κατέγραψαν τις κινήσεις των δραστών μετά τη δολοφονία της 41χρονης, όπου οι δύο άνδρες φαίνονται να μεταφέρουν μία βαλίτσα, ενδεχομένως με τη σορό της 41χρονης, αλλά και να μεταφέρουν αντικείμενα τα οποία προσπαθούσαν να βγάλουν από το διαμέρισμα, ώστε να καθαρίσουν τη σκηνή του εγκλήματος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα