Κόρινθος: Ξύλο στο κέντρο της πόλης μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά

Κόρινθος: Ξύλο στο κέντρο της πόλης μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά

Επεισόδια σημειώθηκαν στην Κόρινθο παραμονή Πρωτοχρονιάς με δύο οικογένειες Ρομά να συναντιόνται στο κέντρο της πόλης και να παίζουν ξύλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε παραμονή Πρωτοχρονιάς στο κέντρο της πόλης της Κορίνθου, όταν δύο ομάδες Ρομά, σύμφωνα με πληροφορίες λογομάχησαν έντονα και στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια, με την κατάσταση να βγαίνει γρήγορα εκτός ελέγχου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας μικροπωλητής που είχε στήσει τον πάγκο του έξω από κατάστημα εστίασης τσακώθηκε με άλλον μικροπωλητή, όταν εκείνος πήγε να στήσει δίπλα τον πάγκο του. Όταν ο πρώτος μικροπωλητής του ζήτησε να μεταφερθεί αλλού, τότε ο άλλος αρνήθηκε και άρχισαν να διαπληκτίζονται και να γρονθοκοπούν ο ένας τον άλλον.

Οι καταστηματάρχες των επιχειρήσεων στο σημείο, έντρομοι εισήλθαν στους εσωτερικούς χώρους των καταστημάτων τους, μένοντας εκεί για ασφάλεια, ενώ πολλοι ήταν οι πολίτες που έτρεχαν στον πεζόδρομο της πόλης για να αποφύγουν όσα εκτόξευαν οι νεαροί μεταξύ τους με κίνδυνο τραυματισμού διερχόμενων.

Στο σημείο κλήθηκαν και έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όπου προχώρησαν σε 27 προσαγωγές εκ των οποίων οι 13 μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Οι 13 συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα