Κολωνάκι: Βαρύς οπλισμός εντοπίστηκε σε αποθήκη - Μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια

Κολωνάκι: Βαρύς οπλισμός εντοπίστηκε σε αποθήκη - Μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από τον εντοπισμό οπλοστασίου στο Κολωνάκι, σε αποθήκη κτιρίου που αναμένεται να στεγάσει τα γραφεία ναυτιλιακής εταιρείας.

Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας υπήρξε στο κέντρο της Αθήνας, συγκεκριμένα στο Κολωνάκι όπου εντοπίστηκε οπλοστάσιο σε αποθήκη ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί.

Ένα ολόκληρο οπλοστάσιο βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης σε αποθήκη στο Κολωνάκι. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και απέκλεισαν την περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο χώρος που εντοπίστηκε ο βαρύς οπλισμός  ήταν προς ενοικίαση ή πώληση σε μεγάλη εταιρεία.

Μέσα σε ένα μπαούλο
Όταν πήγε σήμερα το απόγευμα ένας υπάλληλος ναυτιλιακής που μόλις είχε αγοράσει το χώρο για να ελέγξει το κτίριο, εντόπισε όπλα και χειροβομβίδες και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μεταξύ άλλων έχουν βρεθεί καραμπίνες, γεμιστήρες και εκατοντάδες σφαίρες.

Όλο το οπλοστάσιο εντοπίστηκε μέσα σε ένα μπαούλο. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) για να εξετάσει τα ευρήματα.

Τα όπλα έχουν ήδη μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για εξονυχιστικό έλεγχο και να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε κάποια εγκληματική ενέργεια.

Εντός του κτιρίου συνεχίζεται η έρευνα από τη Σήμανση για τον εντοπισμό δακτυλικών αποτυπωμάτων ή άλλων στοιχείων που φανούν χρήσιμα στην πορεία των ερευνών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα