Τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Πάτρα: Οι γονείς του 3χρονου αγοριού τα είδαν όλα, ήταν στο πίσω όχημα

Τροχαίο με τρεις νεκρούς στην Πάτρα: Οι γονείς του 3χρονου αγοριού τα είδαν όλα, ήταν στο πίσω όχημα

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του τρομακτικού τροχαίου που σημειώθηκε στη νέα εθνική οδό Πατρών–Αθηνών στην Πάτρα, όπου σκοτώθηκαν ένας παππούς και το 3 ετών εγγονάκι του, καθώς και μία γυναίκα που επέβαινε σε άλλο όχημα.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε, πως το πολυτελές αυτοκίνητο του άνδρα ακολουθούσαν οι γονείς του παιδιού, που είδαν μπροστά στα μάτια τους να χάνεται το αγοράκι τους, ενώ στο αυτοκίνητο του παππού δεν υπήρχε το ειδικό παιδικό καθισματάκι. O Νίκος Αποστόλου, επικεφαλής της ομάδας διάσωσης Εύβοιας, ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έσπευσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες στους επιβάτες του αυτοκινήτου.

«Είχα την ατυχία να είμαι δύο αυτοκίνητα πίσω από το όχημα. Είδα όλο το σκηνικό. Εκτυλίχθηκαν σκηνές τρόμου και πανικού. Το αυτοκίνητο έχασε την πρόσφυση, γιατί υπήρχαν νερά στο οδόστρωμα. Χτύπησε στο κράσπεδο, σηκώθηκε στον αέρα, χτύπησε στην κολόνα και στη συνέχεια έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο που ερχόταν στην πορεία του», είπε στην εκπομπή TLive ο αυτόπτης μάρτυρας. Ο κ. Αποστόλου έσπευσε να βοηθήσει το τρίχρονο αγοράκι. Ταυτόχρονα όμως είχε να αντιμετωπίσει και τους δύο τραγικούς γονείς, οι οποίοι αλλόφρονες φώναζαν από τον τρόμο των όσων είχαν αντικρίσει.

«Αμέσως πίσω από το αυτοκίνητο βρισκόταν το αυτοκίνητο του μπαμπά του παιδιού και γιου του οδηγού. Η μαμά ούρλιαζε "το παιδί μου, το παιδί μου" και ο πατέρας του φώναζε, τι να κάνει για να με βοηθήσει. Δυστυχώς το μωρό δεν είχε καθισματάκι, χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι θα είχε γλιτώσει από μια τόσο σφοδρή σύγκρουση», συνέχισε ο μάρτυρας.

 «Υπήρχαν λιμνάζοντα νερά στο οδόστρωμα»

Άλλος μάρτυρας δήλωσε επίσης στην εκπομπή TLive, ότι ο γιος του είχε περάσει από το ίδιο σημείο πριν το τροχαίο και του είπε, πως υπήρχαν στο οδόστρωμα λιμνάζοντα νερά, καθώς υπάρχει σύστημα αυτόματου ποτίσματος που λειτουργεί τα βράδια. «Ο γιος μου παρατήρησε τα νερά που υπήρχαν στο οδόστρωμα, γιατί είναι πρόβλημα για όλους μας και ήταν τυχερός που πρόλαβε και πέρασε. Είχε νερά λιμνάζοντα και στο σημείο που πέρασε το αυτοκίνητο και στο περισσότερο κομμάτι της εθνικής οδού είναι με λιμνούλες, γιατί ποτίζουν. Έχουν βάλει αυτόματο πότισμα τη νύχτα και υπάρχουν νερά παντού και απροειδοποίητα», είπε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα