Κίνηση στους δρόμους: Χάος σε όλη την Αττική λόγω της απεργίας - Κομφούζιο σε Κηφισό, Κηφισίας, Μεσογείων

Κίνηση στους δρόμους: Χάος σε όλη την Αττική λόγω της απεργίας - Κομφούζιο σε Κηφισό, Κηφισίας, Μεσογείων

Με πολύ μεγάλες δυσκολίες διεξάγεται η κίνηση στους δρόμους από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (21/9), λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων στα Μέσα Μεταφοράς.

Σχεδόν το σύνολο του οδικού δικτύου στο Λεκανοπέδιο βρίσκεται στο «κόκκινο», με τα σοβαρότερα προβλήματα να εντοπίζονται και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας, της Μεσογείων, της Αλεξάνδρας και της Κατεχάκη.

Εξαιρετικά δύσκολη είναι η κατάσταση και στον Κηφισό -και στα δύο ρεύματα- όπου το μποτιλιάρισμα στην κάθοδο ξεκινά από τον κόμβο της Μεταμόρφωσης και φτάνει μέχρι τον Πειραιά. Στην άνοδο, η εικόνα είναι παρόμοια με τα προβλήματα ωστόσο να ξεκινούν από το ύψος του Αιγάλεω μέχρι τη Μεταμόρφωση.

Καθυστερήσεις σημειώνονται και στην Αττική Οδό, η οποία με αναρτήσεις της στο Twitter ενημερώνει τους οδηγούς για τα δύσκολα σημεία.

Κίνηση τώρα: Ο χάρτης της Google
 

*στιγμιότυπο 8:40 π.μ.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε LIVE την κίνηση στους δρόμους.

Απεργία 21/09 σε Μετρό, Ηλεκτρικό, λεωφορεία – Οι τελικές αποφάσεις
Ένα μπάχαλο προκλήθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης σχετικά με τη λειτουργία του Μετρό και των άλλων μέσων μεταφοράς την ημέρα της πανελλαδικής απεργίας, με αλλεπάλληλες ανακοινώσεις από τα σωματεία και τους εργαζομένους.

Εδώ και μέρες οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία είχαν ανακοινώσει πως θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας το πρωί και το βράδυ της Πέμπτης, ωστόσο, κρίθηκε παράνομη, με τα λεωφορεία να βγαίνουν στους δρόμους της Αθήνας.

Τα τρόλεϊ παραμένουν στα ακινητοποιημένα, μιας και η απόφαση για το αν είναι νόμιμη ή μη η απεργία που κήρυξαν θα κριθεί σε λίγες ώρες. Οπότε υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψουν σε λίγες ώρες στον δρόμο.

Ηλεκτρικός και Μετρό θα έχουν 24ωρη απεργία και το Τραμ θα κινείται μέχρι τις 13.30 και έπειτα οι συρμοί θα αποσυρθούν.

Ακυρώσεις δρομολογίων και τροποποιήσεις στον Προαστιακό
Ματαιώσεις και τροποποιήσεις σε δρομολόγια του Προαστιακού Αθηνών και Πάτρας θα υπάρξουν, την Πέμπτη (21/09), λόγω της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας – ενάντια στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας – και της συμμετοχής των σωματείων εργαζομένων σε αυτή με τρίωρη στάση εργασίας [από τις 21:00 έως τα μεσάνυχτα].

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα