Απεργία σήμερα Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Απεργία σήμερα Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Στην απεργία συμμετέχουν η Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ), η ΑΔΕΔΥ, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας, το ΠΑΜΕ, η ΠΕΝΕΝ, η ΕΕΕΚΕ, η ΠΟΕΔΗΝ, η ΕΙΝΑΠ, η ΟΕΝΓΕ καθώς κι άλλες οργανώσεις και σωματεία εργαζομένων.

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Στην απεργία θα συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και έτσι θα υπάρχουν στάσεις εργασίας και αλλαγές στα δρομολόγια.

Το τοπίο ξεκαθάρισε αργά το βράδυ της Τετάρτης με τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ να ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως «αύριο Πέμπτη 21/09 δεν θα λειτουργήσουν οι Γραμμές 1, 2 & 3 του Μετρό, λόγω απεργιακών κινητοποιησεων σωματείων εργαζομένων. Το Τραμ θα λειτουργήσει από την έναρξη της κυκλοφορίας ως τις 13:30».

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μέσα μαζική μεταφοράς και σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα τα λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά, όπως ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, ωστόσο, όποιος εργαζόμενος επιθυμεί, θα μπορεί να συμμετάσχει στην απεργία του Εργατικού Κέντρου Αθηνών (ΕΚΑ), η οποία είναι νόμιμη.

-Για τα Τρόλεϊ, η υπόθεση εκδικάζεται το πρωί της Πέμπτης και ως εκ τούτου, μέχρι να ανακοινωθεί η απόφαση, δεν θα κυκλοφορούν τρόλεϊ στην Αθήνα.

-Στον Προαστιακό θα υπάρξει στάση εργασίας από τις 21:00 έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης.

Σημειώνεται πως τα δρομολόγια των λεωφορείων θα διεξάγονται με σημαντικές καθυστερήσεις, με την αναμονή του επιβατικού κοινού να φτάνει τα 30-40 λεπτά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα