Λιβύη: "Μπαμπά φτάσαμε, είμαστε καλά" – Το μήνυμα που έλαβε πατέρας θύματος πριν το δυστύχημα

Λιβύη: "Μπαμπά φτάσαμε, είμαστε καλά" – Το μήνυμα που έλαβε πατέρας θύματος πριν το δυστύχημα

Χτες το μεσημέρι, μία η ώρα, μου έστειλε ένα μήνυμα, γιατί δεν έχουν τηλέφωνα. Μου έστειλε ένα μήνυμα “μπαμπά, φτάσαμε, καλά είμαστε”. Από εκεί και πέρα καμία επικοινωνία...

Ο πατέρας ενός εκ των πέντε μελών της ελληνικής αποστολής που βρήκε τραγικό θάνατο στη Λιβύη μίλησε στο Live News του Mega.

Στο τροχαίο δυστύχημα σκοτώθηκαν 3 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, ένας υπαξιωματικός κι δύο νοσοκόμες μαζί με άλλα δύο αδέρφια που ήταν διερμηνείς.

Ο πατέρας ενός των εκ θυμάτων μίλησε στο MEGA, αποκαλύπτοντας πως ο γιος του του έστειλε ένα μήνυμα μόλις έφτασαν στην Λιβύη. Τίποτα όμως δεν προμήνυε την τραγωδία που θα σημειωνόταν στη συνέχεια…

«Ήταν στο τμήμα Αλεξιπτωτιστών. Στον στρατό έχει 8 χρόνια. Στη Λιβύη δεν ξέρω, πρέπει αν ήταν η πρώτη φορά, αλλού πήγε. Έφτασε Αίγυπτο, Ουκρανία, πήγε σε πολλά κράτη.

Χτες το μεσημέρι, μία η ώρα, μου έστειλε ένα μήνυμα, γιατί δεν έχουν τηλέφωνα. Μου έστειλε ένα μήνυμα “μπαμπά, φτάσαμε, καλά είμαστε”. Από εκεί και πέρα καμία επικοινωνία. 27 χρονών ήταν παντρεμένος. Τι άλλο να σας πω; Δεν υπάρχει άλλο κάτι…».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα