Γαλλία: «Φάγανε θαλασσινά και σαρδέλες...» - Τι είπαν οι γονείς της 32χρονης που πέθανε από αλλαντίαση

Γαλλία: «Φάγανε θαλασσινά και σαρδέλες...» - Τι είπαν οι γονείς της 32χρονης που πέθανε από αλλαντίαση

Η άτυχη γυναίκα προσεβλήθη από τη σοβαρή παραλυτική νόσο κι έχασε τη ζωή της εξαιτίας της τοξίνης που αυτή παράγει ύστερα από την κατανάλωση σαρδελών που είχαν παρασκευαστεί απρόσεχτα από την επιχείρηση.

Μια 32χρονη Ελληνίδα έχασε αιφνίδια στη ζωή της από αλλαντίαση μετά από γεύμα στο εστιατόριο «Tchin Tchin Wine Bar», το οποίο βρίσκεται στην καρδιά του Μπορντό της Γαλλίας. 

Η 32χρονη κατέληξε 1,5 ημέρα μετά το γεύμα στο εστιατόριο, ενώ ο σύζυγός της, όπως και ο πατέρας της που τους συνόδευε, νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο. Παράλληλα τουλάχιστον δέκα ακόμα άτομα φαίνεται ότι υπέστησαν δηλητηρίαση και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο. Οι θεράποντες ιατροί αναφέρουν ότι η κατάστασή τους είναι κρίσιμη. Συγκεκριμένα επτά νοσηλεύονται στην εντατική και πέντε δέχονται αναπνευστική θεραπεία.

«Φάγανε θαλασσινά και σαρδέλες»

«Πήγαμε στο συγκεκριμένο εστιατόριο και φαίνεται ότι από αυτό εστιατόριο κολλήσαμε περίπου 20 άτομα αλλαντίαση. Ο σύζυγός της είναι στην εντατική κι αύριο θα βγει από αυτήν. Από την παρέα της, γιατί ήταν μόνιμος κάτοικος, αρρώστησε η κοπέλα, ο άντρας της και ένας τρίτος της παρέας, που νοσηλεύτηκε στην Βαρκελώνη σε κρίσιμη κατάσταση.

«Φάγανε θαλασσινά και σαρδέλες από ένα εστιατόριο 5στερο και φημισμένο στην Γαλλία. Από την Κυριακή (η 32χρονη) είχε συμπτώματα  και ζήτησε ιατρική βοήθεια και περίθαλψη. Αυτή την στιγμή διεξάγεται προανάκριση από την εισαγγελέα του Μπορντό και την τοπική αστυνομία», δήλωσαν οι γονείς της μιλώντας στο Mega. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα