Μακελειό στη Λούτσα: Οι 6 νεκροί είχαν κι άλλο κρησφύγετο στο Παλαιό Φάληρο

Μακελειό στη Λούτσα: Οι 6 νεκροί είχαν κι άλλο κρησφύγετο στο Παλαιό Φάληρο

Εντοπίστηκε και ένα δεύτερο κρησφύγετο της συμμορίας στο Παλαιό Φάληρο.
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της μαφιόζικης εκτέλεσης των 6 Τούρκων στη Λούτσα. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, εντοπίστηκε και ένα δεύτερο κρησφύγετο αυτή τη φορά στο Παλαιό Φάληρο. Πρόκειται για ένα διαμέρισμα τύπου Airbnb.

Τα 6 θύματα ταυτοποιήθηκαν επίσημα και από τις ελληνικές Αρχές και επιβεβαιώνεται ότι πρόκειται για μέλη εγκληματικής ομάδας, η οποία δρούσε στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα.

Πολλά είναι τα σενάρια που εξετάζονται. Δύο από τους νεκρούς βρέθηκαν έξω από το αυτοκίνητο και τέσσερις βρέθηκαν μέσα στο όχημα. Η πρώτη εκδοχή που εξετάζεται είναι να βρέθηκαν άρον άρον μέσα στο αυτοκίνητο διότι αντιλήφθηκαν πως οι δράστες κατάλαβαν πού είναι και ο έκτος ίσως είναι κάποιος που ετοιμαζόταν να φύγει μαζί τους.

Την ίδια μέρα, η Αστυνομία εντοπίζει έναν άνδρα τουρκικής καταγωγής στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», ο οποίος έχει βγάλει ένα αεροπορικό εισιτήριο για την Τουρκία, το οποίο έχει εκδοθεί στη Μυτιλήνη.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζει η Αστυνομία είναι πως ίσως αυτός να είναι ο άνδρας που παρέσυρε τα 6 θύματα στην ενέδρα.

Στα πράγματά του βρέθηκαν 4 βολίδες  των 9 χιλιοστών.  Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, οι δράστες είναι μέλη μιας σκληρής συμμορίας, ο επικεφαλής της οποίας έχει διαφύγει στην Ιταλία.

Η συγκεκριμένη συμμορία εκτελεί συμβόλαια θανάτου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα