Γυναικοκτονία - σοκ στη Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Γυναικοκτονία - σοκ στη Θεσσαλονίκη: Σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε

Νεκροί εντοπίστηκαν σήμερα, Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, μία 42χρονη γυναίκα και ένας 38χρονος άντρας στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία οι σοροί τους βρέθηκαν περίπου στις 08:15 σε διαμέρισμα το οποίο βρίσκεται στην οδό Κομνηνών 27 στην Καλαμαριά. Είχε προηγηθεί κλήση για πυροβολισμούς στο 100.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι δύο σοροί φέρουν τραύματα από σφαίρα. Από την αστυνομία εξετάζεται το σενάριο ο άντρας να εκτέλεσε τη 42χρονη σύζυγό του (φέρονται να ήταν σε διάσταση) και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 38χρονος ήταν πρώην αστυνομικός. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι πήγε τα παιδιά τους στο σχολείο και στη συνέχεια επέστρεψε στο διαμέρισμα και σκότωσε τη σύζυγό του.

Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και η υπόθεση ερευνάται προκειμένου να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του voria.gr, η γυναίκα είχε ήδη καταλήξει όταν έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με μονάδα και γιατρό στο σημείο, ενώ λίγο αργότερα, παρά τις προσπάθειες του γιατρού και των διασωστών, άφησε την τελευταία του πνοή και ο 38χρονος.

Επί τόπου βρίσκεται κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της ζωής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα