Πειραιάς: Ό πλοίαρχος δεν έπρεπε να φύγει από το λιμάνι – Ακόμη χειρότερο ότι αναχώρησε το πλοίο με άνθρωπο στη θάλασσα

Πειραιάς: Ό πλοίαρχος δεν έπρεπε να φύγει από το λιμάνι – Ακόμη χειρότερο ότι αναχώρησε το πλοίο με άνθρωπο στη θάλασσα

Ο Ναύαρχος του Λιμενικού Σώματος, Νίκος Σπανός, μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στον θάνατο του 36χρονου Αντώνη.

Ο θάνατος του 36χρονου Αντώνη στον Πειραιά σόκαρε και εξόργισε το πανελλήνιο.

Από την ημέρα που έγινε γνωστή η δολοφονία του 36χρονου πολλές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν λάβει μέρος στο Ηράκλειο, το Λασίθι, τον Πειραιά και την Πάτρα.

Ο δικηγόρος του πλοιάρχου υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος ενημέρωσε ότι φεύγει και του δόθηκε η άδεια.

Ο Ο Ναύαρχος του Λιμενικού Σώματος, Νίκος Σπανός, μίλησε στο «MEGA Σαββατοκύριακο» για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στον θάνατο του 36χρονου Αντώνη.

«Ο κατηγορούμενος μπορεί να δηλώσει ό,τι θέλει για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο πλοίαρχος δεν έπρεπε να φύγει από το λιμάνι εάν δεν είχε κλείσει τον καταπέλτη, και είχε πάρει κάβους για να φύγει. Είναι ακόμα χειρότερο που έφυγε με άνθρωπο στην θάλασσα. Είδε το άνθρωπο τον οποίο ώθησαν και έπεσε στη θάλασσα και έχασε τη ζωή του, ενημερώνει το κυκλοφοριακό κέντρο του υπουργείου Ναυτιλίας, χωρίς αυτό να ξέρει το γεγονός με τον άνθρωπο στη θάλασσα», είπε αρχικά ο κ. Σπανός.

Στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, ο 36χρονος Αντώνης φαίνεται πως ήταν μέσα στο πλοίο και μέχρι να φύγει είχε βγει για λίγο έξω. Βλέποντας έτσι ότι το πλοίο ετοιμάζεται να φύγει, φαίνεται πως σπεύδει στην είσοδό του πλοίου.

«Όσο υπάρχει ο καταπέλτης κάτω έχει άμεση σχέση με την ξηρά και μπορεί να μπει και να βγει οποιοσδήποτε», συμπλήρωσε ο κ. Σπανός.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα