Νέος Κόσμος: Επιχείρηση της ΟΠΚΕ για τον ταμπουρωμένο άνδρα – Έληξε ο συναγερμός

Νέος Κόσμος: Επιχείρηση της ΟΠΚΕ για τον ταμπουρωμένο άνδρα – Έληξε ο συναγερμός

Έληξε ο συναγερμός με τον άνδρα που είχε ταμπουρωθεί στο διαμέρισμά του, στο Νέο Κόσμο. Το θρίλερ είχε αίσια έκβαση έπειτα από επιτυχημένη επιχείρηση που πραγματοποίησε η ΟΠΚΕ. Οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα από την μπαλκονόπορτα και κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον άνδρα από την Γεωργία.

Νωρίτερα, στο σπίτι είχε μπει και η μητέρα του, προκειμένου να τον ηρεμήσει. Οι δυο τους βγήκαν από το σπίτι, νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (4/9), συνοδεία των αστυνομικών δυνάμεων.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι ο άνδρας ήταν ένοπλος, γεγονός που σήμανε συναγερμό στις αστυνομικές αρχές. Υπήρχε μαρτυρία γείτονα, ο οποίος ανέφερε ότι ο άνδρας κρατάει ένα αντικείμενο που πιθανόν να είναι όπλο.

Ο άνδρας από την Γεωργία είναι γνωστός στην περιοχή και φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε νοσηλευτεί στο παρελθόν.

Από την πρώτη στιγμή, στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ειδικοί διαπραγματευτές της ΕΛ.ΑΣ., οι οποίοι επιχείρησαν να πείσουν τον άνδρα να βγει από το διαμέρισμα, μέσα στο οποίο είχε ταμπουρωθεί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα