Κούγιας για δολοφονία Κατσούρη: Υπάρχει βίντεο από τη στιγμή του μαχαιρώματος

Κούγιας για δολοφονία Κατσούρη: Υπάρχει βίντεο από τη στιγμή του μαχαιρώματος

«Υπάρχει βίντεο από τη στιγμή του μαχαιρώματος» του Μιχάλη Κατσούρη κατά την επίθεση των χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Συγκεκριμένα, ο ποινικολόγος ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 6» της ΕΡΤ: «Υπάρχει ένα συγκλονιστικό βίντεο, από το οποίο προκύπτει η στιγμή του χτυπήματος με το μαχαίρι στο αείμνηστο θύμα. Φαίνεται ο σωματότυπος, δεν φαίνεται το πρόσωπο γιατί είναι σκεπασμένο με κουκούλα».

Παράλληλα, συνέχισε: «Είναι ένα βίντεο του χτυπήματος. Υπάρχει ένα βίντεο το οποίο είναι πραγματικά συγκλονιστικό. Απαγορεύεται να δοθεί στη δημοσιότητα, δεν γνωρίζω τι έχει δοθεί».

«Απαγορεύεται να δοθούν στη δημοσιότητα βίντεο. Μου κάνει εντύπωση που μου λέτε», είπε ο Αλέξης Κούγιας και συμπλήρωσε: «Όμως, υπάρχει από κάμερα ασφαλείας του γηπέδου της ΑΕΚ, όπου το βίντεο δείχνει η στιγμή που ένας μαχαιρώνει τον αείμνηστο Μιχάλη. Τον δείχνει να περπατάει, να πηγαίνει σε ένα περίπτερο. Δεν γνωρίζω αν αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα του τραύματος, γιατί είναι κανονικά εν ζωή και καταρρέει στο περίπτερο».

Ο γνωστός ποινικολόγος πρόσθεσε: «Η Αστυνομία έχει όλα τα στοιχεία για να βρει τον δράστη. Στα νύχια του αείμνηστου Μιχάλη έχουν βρεθεί στοιχεία DNA από τρίτο πρόσωπο. Στο σώμα του υπάρχουν στοιχεία DNA από τρίτο πρόσωπο. Τώρα αν αυτό το τρίτο πρόσωπο είναι ο δολοφόνος, δυστυχώς για να πω την αλήθεια, ο Μιχάλης συμμετείχε στα επεισόδια, τρεις φορές πήγε και ήρθε στο σημείο των επεισοδίων, αυτό θα το αποδείξει η έρευνα. Η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη έχουν δύσκολο έργο».

Παράλληλα, ο κ. Κούγιας είπε: «Εγώ συμμερίζομαι απόλυτα την άποψη του προέδρου της Κροατίας. Δεν μπορεί να κρατάς, αφού δεν έχεις κάνει σωστή προανάκριση, με υποψίες 105 ανθρώπους».

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα