Κορυδαλλός: Εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. την περιοχή της εκτέλεσης και το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών

Κορυδαλλός: Εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. την περιοχή της εκτέλεσης και το δρομολόγιο διαφυγής των δραστών

Ιδιαίτερο βάρος πέφτει στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του οχήματός που οδηγούσε το 35χρονο θύμα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ να εκδίδει ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι δεν «γνωρίζει πώς βρέθηκε στην κατοχή του 35χρονου». Το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες από την άλλη πλευρά είχε κλαπεί από τα βόρεια προάστια πριν τρεις μήνες.

Το δρομολόγιο διαφυγής αλλά και τα μέσα που χρησιμοποίησαν για να εξαφανιστούν μετά τον εμπρησμό του οχήματός στα τούνελ του Ασπροπύργου αναζητούν οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών για να φτάσουν στα ίχνη των εκτελεστών του 35χρονου και του 30χρονου στον Κορυδαλλό.

Οι δύο δράστες με τα καλάσνικοφ που εκτέλεσαν τον 35χρονο και τον συγγενή με περισσότερες από 50 σφαίρες έφτασαν στο σημείο της δολοφονίας με ένα μαύρο SUV όχημα. Από την ανάλυση που έγινε στον αριθμό πλαισίου από την ΕΛ.ΑΣ. διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί τον Μάρτιο του 2023 από το Χαλάνδρι.

Τρεις μήνες μετά χρησιμοποιήθηκε για το διπλό φονικό που ήρθε να προστεθεί στην λίστα των συμβολαίων θανάτου  των τελευταίων χρονών.

Το θωρακισμένο μαύρο τζιπ που οδηγούσε ο 35χρονος τις τελευταίες εβδομάδες διαπιστώθηκε ότι ανήκει στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο οποίος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

«Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία ‘’Ειδήσεις Ντοτ Κομ Α.Ε’’ από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο και δεν γνωρίζουμε πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος», ήταν η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.

Πληροφορίες που φτάνουν στην Ελληνική Αστυνομία αναφέρουν πως στον χώρο της νύχτας επικρατεί μεγάλη αναστάτωση και δεν αποκλείουν η εύθραυστη εκεχειρία που υπήρχε τους τελευταίους μήνες να κατέρρευσε με το πόλεμο στο οργανωμένο έγκλημα να βρίσκεται πλέον σε πλήρη εξέλιξη.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα