Ζαχάρω: Πέθανε το σκυλάκι που βρέθηκε σκελετωμένο και αλυσοδεμένο

Ζαχάρω: Πέθανε το σκυλάκι που βρέθηκε σκελετωμένο και αλυσοδεμένο

Ο πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Κρεστένων «Νοιάζομαι», Διονύσης Λιαρομάτης, μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για το άτυχο σκυλάκι στη Ζαχάρω που ήταν αλυσοδεμένο και σκελετωμένο.
Δεν άντεξε η Νίκη, το σκελετωμένο σκυλάκι που βρέθηκε στη Ζαχάρω. Έφυγε τελικά από τη ζωή αφού την πρόδωσε η καρδιά της, γεμίζοντας θλίψη όσους επιχείρησαν να τη βοηθήσουν τις τελευταίες ημέρες.

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Κρεστένων Νοιάζομαι αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

«Τα τελευταία λεπτά γράφουμε σβήνουμε… δεν ξέρουμε πως να το πούμε… έχουμε όλοι παγώσει. Η Νίκη έφυγε. Σταμάτησε η καρδούλα της. Η Νίκη έφυγε. Δεν άντεξε το κορμάκι της. Δεν άντεξε. Οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν. Το πάλεψαν. Αλλά δυστυχώς την βρήκαμε αργά. Δεν προλάβαμε. Αν το ξέραμε λίγο πιο νωρίς… αν… αν … αν. Δεν ξέρουμε τι άλλο να πούμε. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι. Η Νίκη μας πέθανε σήμερα το πρωί. Συγγνώμη κοριτσάκι μου που δεν σε βρήκαμε νωρίτερα. Συγγνώμη για το είδος μας. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι αυτά τα μάτια που μας σκλάβωσαν από την πρώτη μέρα δεν θα τα ξαναδούμε».

Το άτυχο σκυλί είχε βρεθεί σε άθλια κατάσταση από δύο τουρίστριες από την Αυστρία. Ακόμα και η αλυσίδα που ήταν δεμένη, ήταν πιο βαριά από τη Νίκη.

Ο πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Κρεστένων «Νοιάζομαι», Διονύσης Λιαρομάτης, μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για το άτυχο σκυλάκι στη Ζαχάρω που ήταν αλυσοδεμένο και σκελετωμένο.

«Την προηγούμενη Πέμπτη το πρωί δέχθηκα ένα μήνυμα στο messenger από δυο κυρίες που έχουμε αναφέρει, που μας ζητούσαν βοήθεια. Μου είχαν στείλει πλούσιο υλικό με το σκυλάκι. Απάντησα αμέσως εγώ όταν είδα τις εικόνες που ήρθαν στο messenger και τους είπα να περιμένουν να έρθουμε αμέσως στο σημείο. Όταν φτάσαμε στο σημείο, ενώ κινούμασταν, μου έστελναν και άλλα μηνύματα οι κυρίες ότι φύγανε από το σημείο γιατί τις απειλούσαν. Τους είπα να πάνε σε κάποιο άλλο σημείο για να βρεθούμε. Όντως βρεθήκαμε, μας είπαν κάποια πράγματα εκεί κοντά, αμέσως κάλεσα στην αστυνομία, στο ΑΤ στη Ζαχάρω, ώστε να έρθουν κατευθείαν εκεί και να πάμε όλοι μαζί για να βρούμε τον σκύλο», είπε αρχικά.

«Το σκυλάκι δεν ήταν αδέσποτο, είχε οικογένεια. Ήρθε στο σημείο ο άνθρωπος που το είχε. Κινηθήκαμε νομικά, κάναμε μήνυση στον κύριο που είχε το σκυλάκι για κακοποίηση. Δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε μαζί του, είχε πολλή ένταση, πιο πριν είχε θυμώσει με τις δύο κυρίες. Υπήρχε μία ένταση στον χώρο, δεν μπορούσαμε να κάνουμε συζήτηση. Αυτή η κατάσταση του ζώου δεν έγινε πρόσφατα. Στο σημείο ήταν μόνο αυτό το σκυλί», πρόσθεσε ο κ. Λιαρομάτης.

Κλείνοντας, ο κ. Λιαρομάτης επεσήμανε πως, «το σκυλάκι το πήρα επί τόπου. Από την Πέμπτη το μεσημέρι που μας δώσανε άδεια να φύγουμε – γιατί ήμασταν στο ΑΤ από τις 10 το πρωί και φύγαμε στις 14.00 -, η αντιπρόεδρος του Συλλόγου, η Διονυσία Σεφερλή, είχε πάει αυτόφωρο γι’ αυτόν τον λόγο. Το σκυλί έπαθε ανακοπή, δεν άντεξε η καρδιά του».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα