Πύργος: Συγκλονίζει η μητέρα του νεκρού κοριτσιού – Δεν με άφησαν να πάω, όταν την βρήκαν

Πύργος: Συγκλονίζει η μητέρα του νεκρού κοριτσιού – Δεν με άφησαν να πάω, όταν την βρήκαν

Να συνειδητοποιήσει την ασύλληπτη τραγωδία προσπαθεί η μητέρα του μόλις δύο ετών κοριτσιού που ανασύρθηκε σήμερα νεκρό από αρδευτικό κανάλι στον Πύργο.Η μητέρα της μικρής Παναγιώτας εμφανώς σοκαρισμένη δείχνει να μην μπορεί ακόμη να πιστέψει το κακό που χτύπησε την οικογένειά της.

Η μητέρα του 2χρονου κοριτσιού ανέφερε στο patrisnews πώς η μικρή χάθηκε: «Είχε ζητήσει το μωρό γάλα. Πήγα να της φτιάξω γάλα και μόλις βγήκα έξω η μικρή είχε εξαφανιστεί. Μετά δεν τη βρήκα. Φώναξα, ρώτησα τους άλλους, δεν την είδανε. Μετά πήρα την αστυνομία τηλέφωνο, ήρθε και αρχίσανε και ψάχνανε. Η μικρή δεν πήγαινε στο κανάλι, φοβότανε να κάνει μπάνιο το κορίτσι, δεν ήξερε να κάνει κιόλας. Δεν με αφήσανε να πάω να τη δω όταν την βρήκαν. Έχασα ένα μωρό 2,5 ετών, την έλεγαν Παναγιώτα».

 Νωρίτερα, το κοριτσάκι είχε βρεθεί νεκρό σε αρδευτικό κανάλι. Ο θάνατος της, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται να οφείλεται σε πνιγμό.

Υπενθυμίζεται ότι το 2χρονο κορίτσι είχε εξαφανιστεί το μεσημέρι της Δευτέρας (29/5), και από τότε στήθηκε μεγάλη επιχείρηση των Αρχών, με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, την Πυροσβεστική και τ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα