Βαρβάκειος: Συνελήφθη o δράστης της δολοφονίας της 60χρονης έξω από την Αγορά

Βαρβάκειος: Συνελήφθη o δράστης της δολοφονίας της 60χρονης έξω από την Αγορά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 60χρονης στη Βαρβάκειο.

Το τμήμα ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής πραγματοποίησε μια προσαγωγή υπόπτου για την δολοφονία της 60χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή έξω από την αγορά της Βαρβακείου το πρωϊ της Τρίτης. 

Η προσαγωγή του έχει γίνει από τους Αστυνομικούς του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής για το νόμο περί όπλων αρχικά, ωστόσο έχει ταυτοποιηθεί ως ο δράστης της δολοφονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην ταυτοποίηση και σύλληψη του δράστη της άγριας δολοφονίας της 60χρονης έξω από τη Βαρβάκειο Αγορά.

 Σύμφωνα με το Έθνος, ο συλληφθέντας, 41 ετών φέρεται να παραδέχθηκε την πράξη του στους αστυνομικούς. Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, βρισκόταν με την 60χρονη στο σημείο, έχοντας κάνει χρήση ναρκωτικών. Φέρεται να ισχυρίστηκε πως έφυγε για λίγη ώρα, και όταν επέστρεψε βρήκε την άτυχη γυναίκα σε έκσταση, με αποτέλεσμα να τσακωθούν και να τη μαχαιρώσει.

Υπενθυμίζεται ότι η η γυναίκα είχε βρεθεί μαχαιρωμένη στην αγορά της Βαρβακείου, στο κέντρο της Αθήνας, με την αστυνομία να ερευνα τα αίτια της δολοφονίας. Η γυναίκα που ήταν σεσημασμένη για υποθέσεις ναρκωτικών δέχθηκε πέντε χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό.

Η αστυνομία θεωρεί πως η άτυχη 60χρονη έπεσε θύμα ληστείας και επειδή αντιστάθηκε δέχθηκε τα θανατηφόρα χτυπήματα από έναν άγνωστο καθώς στο σημείο εντοπίστηκε κομμένο το λουράκι της τσάντας της. Την σορό της γυναίκας εντόπισε υπάλληλος της Δημοτικής Αστυνομίας που κάλεσε αμέσως την Άμεση Δράση.

Η ΕΛΑΣ αναζητούσε οπτικό από τις κάμερες ασφαλείας από τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στην περιοχή.

Κατακρεούργησε την 60χρονη με 20 μαχαιριές ο δράστης 

 Τουλάχιστον 20 μαχαιριές δέχθηκε η 60χρονη, που δολοφονήθηκε στα πέριξ της Βαρβακείου αγοράς, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

 Σύμφωνα με την έκθεση, στη σορό της γυναίκας -που ήταν γνώριμη στις αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών- εντοπίστηκαν τουλάχιστον 20 μαχαιριές, γεγονός που καταδεικνύει την πρόθεση του δολοφόνου ή των δολοφόνων της να σιγουρέψουν τον θάνατό της με πολλαπλά χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα