Βαρβάκειος: Τουλάχιστον με 5 τραύματα στο λαιμό βρέθηκε η άγνωστη γυναίκα – Υλικό από κάμερες συλλέγει η ΕΛ.ΑΣ

Βαρβάκειος: Τουλάχιστον με 5 τραύματα στο λαιμό βρέθηκε η άγνωστη γυναίκα – Υλικό από κάμερες συλλέγει η ΕΛ.ΑΣ

Σε δολοφονία αποδίδεται ο θάνατος της 50χρονης γυναίκας, της οποίας η σορός εντοπίστηκε απέναντι από την πλατεία στη Βαρβάκειο αγορά, καθώς φέρει τουλάχιστον πέντε τραύματα στο λαιμό. 

Δεν είναι ακόμα σαφές εάν τα χτυπήματα στο λαιμό προέρχονται από μαχαίρι, γυαλί ή κάποιο άλλο αιχμηρό αντικείμενο. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το πιθανότερο σενάριο είναι ο δράστης να τραυμάτισε με πολλαπλά χτυπήματα το θύμα στο λαιμό για της κλέψει την τσάντα και να εξαφανίστηκε.

 Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας τοξικοεξαρτημένος την εντόπισε νεκρή γύρω στις 11:30 το πρωί και στη συνέχεια ενημέρωσε την δημοτική αστυνομία. Η δημοτική αστυνομία με τη σειρά της ενημέρωσε την ασφάλεια και στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών που απέκλεισε την περιοχή γύρω από τη Βαρβάκειο αγορά.

Οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από τη σορό της γυναίκας καθώς επάνω της δεν βρέθηκαν προσωπικά αντικείμενα ή κάποιο έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά της.

 Οι αστυνομικοί έχουν πάρει ήδη καταθέσεις από μάρτυρες και θαμώνες του πάρκου.

Γύρω από το σημείο όπου εντοπίστηκε η γυναίκα υπάρχουν πολλές κάμερες ασφαλείας καταστημάτων, γεγονός που εκτιμάται ότι θα βοηθήσει στην ταυτοποίηση του δράστη ή των δραστών.

 Η ιατροδικαστική εξέταση θα γίνει πιθανότατα την Πέμπτη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα