Mύκονος: Ξεκίνησε η πρώτη κατεδάφιση αυθαιρέτου 20τμ στην παραλία Μερσίνη – Μπροστά από το εξοχικό εφοπλιστή

Mύκονος: Ξεκίνησε η πρώτη κατεδάφιση αυθαιρέτου 20τμ στην παραλία Μερσίνη – Μπροστά από το εξοχικό εφοπλιστή [βίντεο]

Η πρώτη κατεδάφιση αυθαιρέτου στην Μύκονο μετά από μία δεκαετία είναι γεγονός. Πρόκειται για κτίσμα 20 τμ στην Μερσίνη της Μυκόνου, το οποίο όπως αναφέρει η “Καθημερινή”, είχε καταγραφεί το 2016. Στην επιχείρηση συμμετέχουν μπουλντόζες και ομάδα 30 ατόμων.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το mykonoslive.tv, το παράδοξο είναι ότι, επειδή διαπιστώθηκε ότι οι αρμόδιες αρχές δεν είχαν κονδύλια, το γκρέμισμα γίνεται με δαπάνη, μηχανήματα, χειριστές και εργάτες που διατίθενται από εταιρεία στην οποία ανήκει παρακείμενη ιδιοκτησία όπου βρίσκεται πολυτελές εξοχικό και η οποία συνδέεται με γνωστό Έλληνα εφοπλιστή. 

Μάλιστα η συγκεκριμένη εταιρεία στην Μύκονο είχε προσφύγει στο παρελθόν στην δικαιοσύνη για την κατεδάφιση του παράνομου κτίσματος, ακριβώς μπροστά από το εξοχικό!

 Το ερώτημα παραμένει αν, με δεδομένη την έλλειψη μέσων από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, η εταιρεία έχει ευρύτερο ενδιαφέρον για καταπολέμηση της πολεοδομικής αυθαιρεσίας στο νησί, ή το ενδιαφέρον της εταιρείας εξαντλείται στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα