Καραϊβάζ: Τα 2 διαμερίσματα που αγόρασε ο 40χρονος μετά τη δολοφονία - Τα ακριβά γούστα του

Καραϊβάζ: Τα 2 διαμερίσματα που αγόρασε ο 40χρονος μετά τη δολοφονία - Τα ακριβά γούστα του

Προφυλακίστηκαν τα δύο αδέλφια, για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, μετά τις απολογίες τους. Στο μικροσκόπιο των Αρχών τα ακριβά γούστα του 40χρονου αδελφού. Τα δύο διαμερίσματα που αγόρασε μετά το συμβάν και το πολυτελές αυτοκίνητο.

Δύο διαμερίσματα στον Γέρακα φέρεται να αγόρασε ο 40χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Η αγορά των δύο αυτών σπιτιών έγινε μετά την δολοφονία του δημοσιογράφου, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής T-live.

Τα οικονομικά του 40χρονου -ενός εκ των δύο αδελφών που προφυλακίστηκαν χθες για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ- βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών. Όπως μεταδόθηκε, μεταξύ άλλων, ελέγχεται το εάν έχει κάποια οικονομική σχέση με τρία βενζινάδικα, δύο καφετέριες, μία εταιρεία που νοικιάζει δίκυκλα στη Σαντορίνη. Ο κατηγορούμενος κυκλοφορούσε με έξι οχήματα, ένα εκ των οποίων και η επίμαχη κόκκινη Ferrari. Ερευνάται εάν ο 40χρονος είναι ο ιδιοκτήτης αυτών των αυτοκινήτων και σε αυτή την περίπτωση, πώς τα απέκτησε.

Σύμφωνα, πάντως, με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο κατηγορούμενος φέρεται να αγόρασε με μετρητά δύο διαμερίσματα στον Γέρακα, μετά την δολοφονία του δημοσιογράφου, τον Απρίλιο του 2021. Η πρώτη αγορά έγινε τον Νοέμβριο του 2021. Ο 40χρονος αγόρασε ένα οροφοδιαμέρισμα-μεζονέτα περίπου 100 τετραγωνικών μέτρων, πληρώνοντας 40.000 ευρώ, με την αντικειμενική αξία να ανέρχεται σε 60.000 ευρώ.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, φέρεται να αγόρασε ακόμη ένα σπίτι στην ίδια πολυκατοικία. Όπως μεταδόθηκε, ο 40χρονος πλήρωσε και πάλι με μετρητά και απέκτησε ένα διαμέρισμα 65 τετραγωνικών μέτρων, έναντι του ποσού των 30.000 ευρώ. Η αγορά έγινε από τους ίδιους πωλητές, ενώ η αντικειμενική αξία εκτιμάται σε 90.000 ευρώ.

Τα δύο διαμερίσματα είναι στο όνομα του 40χρονου, όπως επισημάνθηκε, και σε απόσταση μόλις 300 μέτρων από την διεύθυνση που δηλώνει ως τόπο κατοικίας του. Εκεί, βρίσκεται ένα πολυτελές διαμέρισμα, το οποίο ανήκει στην πρώην σύζυγό του. Το σπίτι βρίσκεται σε συγκρότημα διαμερισμάτων, που διαθέτει και πισίνα.

Οι αναρτήσεις του 48χρονου στα social media
Ο 48χρονος αδελφός του 40χρονου, που επίσης προφυλακίστηκε για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, ήταν ιδιαίτερα δραστήριος στα social media. Συχνά χρησιμοποιούσε αποφθέγματα, ενώ έκανε και αναφορές στην οικογένεια και την εργασία του.

«Όσοι με πίκραναν αυτή την χρονιά… συγχωρούνται! Όσοι συνεχίσουν και το 2018 θα εκτελούνται!», γράφει χαρακτηριστικά σε μία ανάρτησή του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα