Γιώργος Καραϊβάζ: Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι συλληφθέντες για τη δολοφονία

Γιώργος Καραϊβάζ: Προθεσμία για να απολογηθούν πήραν οι συλληφθέντες για τη δολοφονία

Προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τετάρτη 3 Μαΐου ζήτησαν και έλαβαν οι δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, μετά τη μεταγωγή τους στον Εισαγγελέα.

Τα δύο αδέρφια, 40 και 48 ετών αντίστοιχα, που συνελήφθησαν σε Νίκαια και Γέρακα, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου. Στη συνέχεια επέστρεψαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου θα παραμείνουν κρατούμενοι.

«Είχαν κάνει πρόβα μια μέρα πριν από τη δολοφονία»

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., στην επίσημη παρουσίαση το πρωί του Σαββάτου, οι κατηγορούμενοι φέρονται να είχαν κάνει πρόβα μια ημέρα πριν από τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Εν τω μεταξύ, στον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας φαίνεται πως έχουν καταλήξει οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ. και πλέον το μόνο που μένει για να ολοκληρωθεί το παζλ είναι να συμπληρωθούν τα κομμάτια που θα δέσουν την υπόθεση.

Το σχέδιο εξόντωσης του δημοσιογράφου, σύμφωνα με πληροφορίες, γνώριζαν και σχεδίασαν πέντε άτομα. Ο ηθικός αυτουργός, οι δυο συλληφθέντες και δύο ακόμη άτομα, τα ονόματα των οποίων περιλαμβάνονται στη δικογραφία. Πρόκειται για άτομα με πολύ βαρύ ποινικό παρελθόν που διατηρούσαν σχέσεις μεταξύ τους.

πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα