Πειραιάς – Σχιστό: Παπάς παρέσυρε πεζούς με το αυτοκίνητό του

Πειραιάς – Σχιστό: Παπάς παρέσυρε πεζούς με το αυτοκίνητό του

Τον πανικό έσπειρε το πρωί της Κυριακής στο Σχιστό ένας ιερέας που έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε πάνω σε τρία αυτοκίνητα και μία μοτοσυκλέτα, τραυματίζοντας 8 άτομα που κατευθύνονταν στον χώρο του παζαριού.
Παρ’ ολίγον τραγωδία κόντεψε να συμβεί το μεσημέρι της Κυριακής 23 Απριλίου, στη λεωφόρο Σχιστού, στο σημείο που γίνεται η κυριακάτικη αγορά, το γνωστό παζάρι, όταν ένας ιερέας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα να υπάρξει τροχαίο ατύχημα και να παρασύρει και να τραυματίσει οκτώ πεζούς.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ιερέας, έπεσε σε σταθμευμένη μοτοσικλέτα και στη συνέχεια ανέβηκε στο πεζοδρόμιο που γινόταν το παζάρι και έπεσε πάνω σε ομάδα πεζών και σε ένα ακόμα όχημα.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, αλλά και δυνάμεις της αστυνομίας.

Οι 8 τραυματίες μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο Τζάνειο. Σύμφωνα με πληροφορίες οι 6 αναμένεται να λάβουν εξιτήριο τις επόμενες ώρες. Δύο παραμένουν για νοσηλεία, ο ένας υπέστη κάταγμα κνήμης και θα χειρουργηθεί και ο δεύτερος υποβάλλεται συνεχώς σε εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, ο ιερέας οδηγός που σκόρπισε τον τρόμο αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ, ενώ τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διερευνά η Τροχαία.

Οι δύο που χτύπησαν περισσότερο, ο ένας διαγνώστηκε με κάταγμα κνήμης και θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ ο δεύτερος θα κάνει και άλλες εξετάσεις αλλά δεν φαίνεται να έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα