Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 34χρονος μητροκτόνος. Όλοι νόμιζαν ότι είχε αυτοκτονήσει

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 34χρονος μητροκτόνος. Όλοι νόμιζαν ότι είχε αυτοκτονήσει

Συνελήφθη ο 34χρονος μητροκτόνος, όπως έγινε γνωστό το Σάββατο (22/04), ο οποίος σκότωσε την μητέρα του με κυνηγετική καραμπίνα μέσα σε αυτοκίνητο στην περιοχή της Χαλκηδόνας στη Θεσσαλονίκη.

Η ηλικιωμένη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, στις 4 Απριλίου, μέσα σε ένα Ι.Χ. σε αγροτική περιοχή, ενώ έφερε τραύμα στο κεφάλι από πυροβολισμό με καραμπίνα. Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό του θύματος, οι έρευνες των Αρχών ταυτοποίησαν ως δράστη της δολοφονίας, ο 34χρονος γιος της γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε έφοδος στο σπίτι του αλλά εκείνος δεν ήταν εκεί. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έφτασαν στην εξιχνίαση καθώς ο 34χρονος είχε νοικιάσει το Ι.Χ. αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η μητέρα του, στο όνομά του.

«Γιατί σκότωσα τη μητέρα μου»: Το ιδιόχειρο σημείωμα του 34χρονου

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA έφερε στο «φως» ιδιόχειρο σημείωμα που φέρεται να άφησε στο σπίτι του ο 34χρονος δράστης, στο οποίο και ομολογεί την πράξη του, αλλά και εξηγεί γιατί προέβη στο φονικό.

Ο δράστης μνημονεύει τα αίτια της επίθεσης προς τη μητέρα του και δηλώνει πως δεν ήθελε να της προκαλέσει ένα τόσο ισχυρό τραύμα. Φαίνεται πως ο 34χρονος δεν είχε σκοπό να την πυροβολήσει θανάσιμα. Εξηγεί πως προχώρησε στην εγκληματική ενέργεια, καθώς η 71χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ είχαν χάσει από τη ζωή στενά συγγενικά τους πρόσωπα και υπήρχαν και οικονομικά προβλήματα.

Επιπλέον, σύμφωνα με το voria.gr, στο σπίτι του βρέθηκε και ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο εξετάζεται από την αστυνομία. Η βαλλιστική εξέταση θα δείξει εάν ήταν το όπλο του εγκλήματος, που από τις πρώτες εκτιμήσεις ήταν καραμπίνα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα