Εξαρθρώθηκε μια από τις μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις. Εμπλέκονται εν ενεργεία αστυνομικοί

Εξαρθρώθηκε μια από τις μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις. Εμπλέκονται εν ενεργεία αστυνομικοί

Στα χέρια του εισαγγελέα βρίσκεται η δικογραφία της απόρρητης έρευνας της Δίωξης Εκβιαστών για την εξάρθρωση μια από τις μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις στην οποία, μάλιστα, εμπλέκονται και πολλοί εν ενεργεία αστυνομικοί.
Στα χέρια των εισαγγελικών Αρχών βρίσκεται η ογκωδέστατη δικογραφία της απόρρητης έρευνας της Δίωξης Εκβιαστών για την εξάρθρωση μίας από τις μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνταν στη χώρα μας.

Η Δίωξη Εκβιαστών, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από κάποιες μέρες παρέδωσε στην Εισαγγελία Αθηνών, ογκωδέστατη δικογραφία, για την άσκηση ποινικών διώξεων και έκδοση ενταλμάτων σύλληψης, μετά από εισαγγελική παραγγελία για την εξιχνίαση μίας εκ των μεγαλύτερων εγκληματικών οργανώσεων επιπέδου «μαφίας».

Και μετά από απόρρητη έρευνα δύο ετών, ήρθαν στο φως οι πολλές διακλαδώσεις της αλλά και τα «πλοκάμια» που είχε αναπτύξει σε διάφορα επίπεδα.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες έχουν ταυτοποιηθεί δέκα δράστες.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι για την υπόθεση έχει απευθείας ενημέρωση η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ, καθώς ανάμεσα στα άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί υπάρχει και ένας που είναι συγγενής αστυνομικού.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι από την έρευνα, όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, έχει προκύψει ότι στην υπόθεση εμπλέκονται περισσότερα από 60 άτομα και αφορά εκβιάσεις, απάτες, τοκογλυφίες, διακίνηση όπλων και ναρκωτικών, πλαστογραφίες και «ξέπλυμα βρώμικου» χρήματος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα