Θλίψη για τον 46χρονο πατέρα δύο παιδιών που σκοτώθηκε στο τροχαίο στην Εγνατία

Θλίψη για τον 46χρονο πατέρα δύο παιδιών που σκοτώθηκε στο τροχαίο στην Εγνατία

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η Αλεξανδρούπολη κατά τις ημέρες του Πάσχα από τον ξαφνικό θάνατο του 46χρονου, που έχασε είναι μεταξύ των θυμάτων του πολύνεκρου τροχαίου που σημειώθηκε το Μεγάλο Σάββατο στην Εγνατία Οδό.

Ο άτυχος άνδρας έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ που είχε μπει στο αντίθετο ρεύμα, στο οποίο αλλοδαπός διακινητής μετέφερε 10 παράτυπους μετανάστες.

Από τη σφοδρή σύγκρουση σκοτώθηκαν ακαριαία οι οδηγοί των δύο οχημάτων, καθώς και τέσσερις μετανάστες, με τους υπόλοιπους να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με το evros-news.gr, ο 46χρονος πατέρας δύο παιδιών επέστρεφε στην Αλεξανδρούπολη από την Κομοτηνή, όπου είχε μεταβεί για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Η είδηση του θανάτου του άτυχου άνδρα βύθισε στη θλίψη, καθώς αφήνει πίσω του τα δύο του παιδιά, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι.

Η κηδεία του θα τελεστεί στις 17:00 το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα (17/4) από τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου.

Πώς έγινε το πολύνεκρο δυστύχημα
Σύμφωνα με την αστυνομία, όλα ξεκίνησαν μέσα στον οικισμό Μάκρη στην Αλεξανδρούπολη, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης έκαναν σήμα στον αλλοδαπό οδηγό να σταματήσει. Εκείνος, όμως, αντί να σταματήσει, πάτησε γκάζι, εμβόλισε το περιπολικό και στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα οδηγώντας επικίνδυνα.

Αποτέλεσμα των επικίνδυνων ελιγμών του ήταν το αυτοκίνητο να μπει στο αντίθετο ρεύμα της Εγνατίας Οδού Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής και να συγκρουστεί μετωπικά με άλλο ΙΧ το οδηγούσε ο 46χρονος από την Αλεξανδρούπολη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα