Κολωνός: Νέα κατάθεση της 12χρονης - Έδωσε στοιχεία για άλλα δέκα πρόσωπα που την βίασαν

Πάνω από δέκα άτομα που το βίασαν περιέγραψε το ανήλικο κορίτσι, που του αρνήθηκαν και πάλι να δει την προφυλακισμένη μητέρα του.

Νέα πολύωρη κατάθεση παρουσία παιδοψυχολόγου έδωσε το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό το οποίο υπέδειξε στους αστυνομικούς ακόμη δέκα πρόσωπα που το κακοποίησαν σεξουαλικά.

Νέα συμπληρωματική κατάθεση έδωσε νωρίς το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας η 12χρονη που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στα Σεπόλια.

Η νέα αυτή κατάθεσή της, είναι ικανή να πυροδοτήσει εξελίξεις με άσκηση νέων ποινικών διώξεων κατά των προσώπων που αναγνώρισε και νέο γύρο συλλήψεων.

Αρκετή ώρα η κατάθεσή της
Η ανήλικη, δείχνει αρκετά αλλαγμένη σε σχέση με τις πρώτες επαφές της με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Η συνομιλία της με την ειδική παιδοψυχολόγο διήρκησε αρκετή ώρα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της υπηρεσίας, στο Αστυνομικό Μέγαρο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη υπέδειξε νέα πρόσωπα, με τα οποία είχε έρθει σε επαφή. Πρόκειται για πρόσωπα τα οποία κυκλοφορούν ακόμα ελεύθερα.

Η 12χρονη, έδωσε όσα στοιχεία κατάφερε να θυμηθεί όλο αυτό τον καιρό που έχει ηρεμήσει και έχει ξεκινήσει να συνειδητοποιεί τι είχε υποστεί τους προηγούμενους μήνες από το κύκλωμα των παιδεραστών του Κολωνού.

Τα πρόσωπα που μπόρεσε να θυμηθεί ήταν μόνο δύο μικρά ονόματα ενώ είπε πως οι περισσότεροι εξ αυτών είναι αλλοδαποί.

Επίσης, η 12χρονη κατέθεσε ότι την πίεζε να πάει σε ραντεβού με ευκατάστατους άνδρες, τους οποίους τελικά δεν συνάντησε και δεν θυμάται τα ονόματά τους.

Τώρα ξεκινάει και η έρευνα της αστυνομίας για την ταυτοποίηση αυτών των νέων προσώπων.

Μετά το τέλος της πολύωρης κατάθεσης, το παιδί είχε ζητήσει με απανωτά αιτήματα του στις αρχές να συναντήσει την μητέρα του στις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται– προφυλακισμένη και εκείνη για εμπλοκή της στην ίδια υποθεση. Το αίτημα όμως απορρίφθηκε , με το παιδί να βρίσκεται από χθες σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

"Παρ΄ολο που είχαμε κάνει πάρα πολλά αίτημα, δεν κατάφερε να δει το παιδί την μητέρα του. Το παιδί έκλαιγε παρά πολύ, του κόστισε αυτό. Και στην μητέρα και στο παιδί , γιατί δεν μπόρεσαν να συναντηθούν μέρες που είναι. Σαν να ήταν μια ακόμη τιμωρία του παιδού" είπε η δικηγόρος της ανήλικης.

Η οικογένεια της 12χρονης έχει επανειλημμένα καταγγείλει τις επιθέσεις σε βάρος της σε μια προσπάθεια, όπως λένε οι συνήγοροί της, να τη «φιμώσουν» ώστε να μην αποκαλύπτει νεότερα στοιχεία για το κύκλωμα μαστροπείας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα