Κούγιας: Όποιος τόλμησε να μιλήσει γι' αυτό θα λογοδοτήσει - Είμαι δωρητής οργάνων

Κούγιας: Όποιος τόλμησε να μιλήσει γι' αυτό θα λογοδοτήσει - Είμαι δωρητής οργάνων

«Όποιος τολμήσει να πει για μένα ότι είμαι κατά των μεταμοσχεύσεων… Όποιος έχει κάνει έστω και ανάρτηση, για ''επιστροφή στον μεσαίωνα''... Ένας με αποκάλεσε καθίκι. Όποιος δημοσιοποίησε κάτι -τα ψάχνει το γραφείο μου- θα λογοδοτήσει» σημείωσε ο Αλέξης Κούγιας. 

«Είναι ευχή να βρεθεί κάποιος για μόσχευμα. Αν μπορώ να πείσω κάποιον να δωρήσει όργανα θα το κάνω. Είμαι και ο ίδιος δωρητής οργάνων. Όποιος τόλμησε να μιλήσει γι αυτό θα λογοδοτήσει» πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας εκτοξεύοντας απειλές προς όποιον τον εγκάλεσε πως στρέφεται κατά της δωρεάς οργάνων.

Σε ερώτηση για την κριτική που άσκησε στον γιατρό Ηλιάδη, ο Αλέξης Κούγιας, σημείωσε: «Από πού και ως πού είναι σπουδαίος γιατρός ο Ηλιάδης. Στην Καβάλα ήταν. Έχω κάνει έρευνα. Όταν μου κάνετε την τιμή και σας κάνω την τιμή να κάνουμε την κουβέντα εφ' όλης της ύλης για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Αν περιμένετε εμένα να σας απαντώ όταν με καλείτε σε μια ερώτηση που εσείς θέλετε, έχετε κάνει λάθος» ανέφερε μιλώντας στο Mega. 

«Το παιδί αυτό, είχε καρδιακό νόσημα, μιλάμε για τρομερές παραλείψεις. Δεν εξετάστηκε από καρδιολόγο τέσσερις ημέρες. Η κ. Καρατζά σε εσάς είναι κατηγορηματική. ''Με κάλεσαν μετά την ανακοπή''». 

«Όταν θα έρθει να την εξετάσω εγώ, θα δούμε σε τι θα επιμένει και ποιος θα πάει φυλακή. Όταν ορκίζεσαι και είσαι καθηγητής Πανεπιστημίου και λες ''μου τηλεφώνησαν μετά την ανακοπή''. Είναι πανικόβλητοι οι γιατροί γιατί επίκειται έναρξη ποινικής δίωξης;», δήλωσε χαρακτηριστικά.  

Κούγιας: Ο Χασαπόπουλος, αναισθησιολόγος, υπερασπίζεται τον εαυτό του. Είχε εφημερία και ήταν σπίτι του. Γιατί δεν τον ρωτήσατε ποτέ;

Ευαγγελάτος: ...

Κούγιας: Γελάω με αυτά που κάνετε. Θα λογοδοτήσετε κι εσείς.

Ευαγγελάτος: Λέω και μεταφέρω αυτά που έχει καταθέσει στα δικαστήρια. Αυτό κατέθεσε, το είπε δημόσια.

Κούγιας: Είπε ψέματα. Αυτός είχε εφημερία. Και λέει ότι ενώ είχε εφημερία ήταν σπίτι. Αυτό που είπε θα δούμε αν είναι αλήθεια. Όταν παθαίνεις ανακοπή, μέσα σε 10 λεπτά, αν δεν ανανήψει κάποιος, αν γίνει κανονική διαδικασία...

Ευαγγελάτος: Πρέπει να κλείσουμε.

Κούγιας: Όχι, όχι δεν θα κλείσουμε τώρα. Ο κ. Δασκαλάκης λέει ότι αφού ειδοποιήθηκε ότι το παιδί του έπαθε ανακοπή έφτασε στην κλινική μετά από 15 λεπτά και λέει ότι μετά έφτασε ο αναισθησιολόγος. Τι δεν σας είπε ο κ. Χασαπόπουλος; Ότι μετά από 10 λεπτά έχουν προκληθεί προβλήματα στον εγκέφαλο. Αρχίζει η διαδικασία ανανήψεως για 50 λεπτά. Και 15 που άργησε ο γιατρός, 70 λεπτά. Δεν έχει μείνει τίποτα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα