Ταύρος: Νέα στοιχεία για την παράσυρση του 16χρονου – Το παιδί πετάχτηκε να αυτοκτονήσει;

Ταύρος: Νέα στοιχεία για την παράσυρση του 16χρονου – Το παιδί πετάχτηκε να αυτοκτονήσει;

Σοβαρή αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του 16χρονου, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής παρασύρθηκε από συρμό του Προαστιακού στον Ταύρο και νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση στο «Τζάνειο».

Κάτοικοι της περιοχής και  περαστικοί βρέθηκαν στο σημείο της παράσυρσης και περιέγραψαν στο Star τις συνθήκες του ατυχήματος, με κάποιους να καταγγέλλουν ότι η διάβαση δεν είναι ασφαλής για τους πεζούς και άλλους να κάνουν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας του ανηλίκου. Μάλιστα, σύμφωνα με το κανάλι, ο μαθητής αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό προβλήματα, δεν ήθελε να πάει σχολείο και να έχει επαφή με φίλους.

«Ακούσαμε τις φωνές και βγήκαμε έξω και μετά κόρναρε το τρένο, αφού έγινε ό,τι έγινε» ανέφερε μια κάτοικος της περιοχής.

«Το είδα κάτω χωρίς τις αισθήσεις του, είχε χτυπήσει στο κεφάλι του. Την ώρα που άκουσα ουρλιαχτά, είδα το τρένο σταματημένο, άρχισε να κορνάρει εκείνη τη στιγμή και ο οδηγός και ο σεκιουριτάς έλεγαν ότι το παιδί πετάχτηκε να αυτοκτονήσει» δήλωσε άλλος αυτόπτης μάρτυρας.

«Η διάβαση είναι αφύλακτη» καταγγέλλουν οι κάτοικοι
Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν ότι τη συγκεκριμένη διάβαση πεζών διασχίζουν καθημερινά πάρα πολλά παιδιά.

«Ένα ξέφραγο αμπέλι είναι περνάει ο άλλος στα σκοτάδια μπορεί να πέσει να λιποθυμήσει τον πατάει το τρένο» ανέφερε χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής.

Ο 16χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Τζάνειο με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι. Νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας .

Επικίνδυνες διαβάσεις
Το MEGA πριν από λίγες ημέρες έκανε αυτοψία σε αφύλακτες διαβάσεις πεζών στην πρωτεύουσα.

Στην Ιερά οδό, στο Γκάζι καθημερινά περνούν εκατοντάδες οχήματα και πεζοί.

Την ευθύνη για την μπάρα, και σε αυτή την περίπτωση, έχει ένας υπάλληλος ιδιωτικής εταιρίας που χρησιμοποιεί την παραδοσιακή μανιβέλα.

Είναι πολλά τα σημεία απ΄’οπου περνούν τα τρένα, που είτε είναι φυλασσόμενα είτε όχι χρειάζονται μεγάλη προσοχή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα