Θεσσαλονίκη: Ξύλο για μία κλεμμένη σακούλα με τρόφιμα - Αστυνομικός και 15χρονος στο νοσοκομείο

Θεσσαλονίκη: Ξύλο για μία κλεμμένη σακούλα με τρόφιμα - Αστυνομικός και 15χρονος στο νοσοκομείο

Ένας 49χρονος αστυνομικός και ένας 42χρονος πολίτης συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, μετά από σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τους, που έλαβε χώρα με αφορμή μία κλεμμένη σακούλα με τρόφιμα από κατάστημα της Μενεμένης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, ο 42χρονος φέρεται να γρονθοκόπησε στο πρόσωπο δύο φορές τον αστυνομικό, με αποτέλεσμα να του καταφέρει τραύμα στο δεξί του μάτι. Ο 42χρονος ισχυρίζεται ότι ο 49χρονος αρχιφύλακας χτύπησε τον ανήλικο (15 ετών) γιο του το μεσημέρι της Πέμπτης (6/4) έξω από καφετέρια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 15χρονος, στις 12.00 το μεσημέρι, αφαίρεσε μαζί με άλλον ανήλικο σακούλα με τρόφιμα από κατάστημα.

Για το περιστατικό υποβλήθηκε μήνυση στο Τμήμα Ασφαλείας Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Η πράξη των ανήλικων έγινε αντιληπτή από περίοικο, ο οποίος βρήκε τη σακούλα κρυμμένη και την παρέδωσε στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Στη συνέχεια, ο 49χρονος αστυνομικός μαζί με τον περίοικο και άλλους θαμώνες εντόπισαν τους ανήλικους σε διπλανή καφετέρια και τους έκαναν επίπληξη για την πράξη τους.

Τι ισχυρίζεται η κάθε πλευρά για το περιστατικό
Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι ανήλικοι τους επιτέθηκαν λεκτικά και στην προσπάθειά τους να αποχωρήσουν από το κατάστημα, ο 15χρονος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος χωρίς να χτυπήσει.

Αντίθετος είναι ο ισχυρισμός του πατέρα του 15χρονου, ο οποίος υποστηρίζει ότι ο αστυνομικός χτύπησε τον γιο του.

Ακολούθησε το επεισόδιο με τις γροθιές, ύστερα από το οποίο ο 49χρονος αρχιφύλακας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στου 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Στο μεταξύ, το βράδυ της ίδιας ημέρας ο 15χρονος μετέβη (με ιδία μέσα) με τη μητέρα του στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου νοσηλεύεται προληπτικά. Σημειώνεται ότι ο αστυνομικός υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 42χρονου πατέρα που φέρεται να τον χτύπησε, ενώ και ο 42χρονος υπέβαλε μήνυση σε βάρος του αρχιφύλακα γιατί χτύπησε το παιδί του.

Για το συμβάν ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης, ο οποίος παρήγγειλε το σχηματισμό δικογραφίας και έδωσε εντολή μετά το τέλος της διαδικασίας οι δράστες να αφεθούν ελεύθεροι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα