Κρήτη: Καταγγελία μητέρας ανήλικης κατά του λυράρη – Να τιμωρηθεί παραδειγματικά, ζητούν οι γονείς του αγοριού

Κρήτη: Καταγγελία μητέρας ανήλικης κατά του λυράρη – Να τιμωρηθεί παραδειγματικά, ζητούν οι γονείς του αγοριού

Για βιασμό και μαστροπεία κατηγορείται ο 66χρονος. Κι άλλοι ύποπτοι στο μικροσκόπιο των Αρχών. Δηλώνει αθώος ο λυράρης, που κατηγορείται κι από άλλο παιδί.

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την δράση του 66χρονου λυράρη από την Κρήτη, που κατηγορείται ότι εξέδιδε και βίαζε ανήλικο αγόρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να σχηματιστεί δεύτερη δικογραφία σε βάρος του ύστερα από καταγγελία μητέρας ανήλικου κοριτσιού.

Συγκεκριμένα, πριν αρκετούς μήνες η μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού κατήγγειλε τον 66χρονο μουσικό για επικοινωνία με την κόρη της, ωστόσο, από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. δεν είχαν βρεθεί ενοχοποιητικά στοιχεία.

Σύμφωνα με το creta24.gr, τότε ο κατηγορούμενος είχε υποστηρίξει τότε ότι δε χρησιμοποιούσε ο ίδιος το κινητό του για να επικοινωνήσει με το ανήλικο κορίτσι, αλλά συγγενικό του πρόσωπο, επίσης ανήλικο.

 Ο 66χρονος είχε ισχυριστεί ότι δεν ήταν ο ίδιος που είχε ζητήσει την αποστολή των μηνυμάτων που φέρεται να είχε λάβει από την ανήλικη. Ως προς το δικαστικό σκέλος της η υπόθεση τότε δεν είχε ολοκληρωθεί για λόγους υγείας του κατηγορούμενου, ωστόσο αναμένεται να προχωρήσει.

 Εν τω μεταξύ ο λυράρης οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, με βαρύτατες κατηγορίες μετά την αποκάλυψη για τη φερόμενη ασέλγεια και μαστροπεία σε βάρος του ανήλικου αγοριού στο Ηράκλειο.

 Ο ίδιος αναμένεται να αρνηθεί όσα του καταλογίζονται και να υποστηρίξει ότι δεν είναι γνώστης της τεχνολογίας και άρα δεν είναι σε θέση να δημιουργήσει διαφορετικά προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως αναφέρεται στη δικογραφία. Αναμένεται επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, να επικαλεστεί λόγους υγείας οι οποίοι δεν του επέτρεπαν, το επίμαχο χρονικό διάστημα, να κάνει κάτι τέτοιο.

Σε εξέλιξη είναι, εν τω μεταξύ, η έρευνα των αρχών που αναζητούν και άλλα άτομα, εκτός του γιατρού νοσοκομείου του Ηρακλείου, που έχουν έρθει σε επαφή με το παιδί ενώ, πηγές της αστυνομίας, αναφέρουν ότι, «ακόμα κι αν υπάρξει καθυστέρηση ως προς την αποκάλυψη της ταυτότητας των ατόμων που ξεπερνούν τα 29, αυτό θα γίνει και όσοι εμπλέκονται θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης».

 Η δήλωση των γονιών του 15χρονου
Με τον 66χρονο να έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 31 Μαρτίου, οι γονείς του 15χρονου αγοριού μίλησαν στο MEGA, ζητώντας την παραδειγματική του τιμωρία.

 Να σημειωθεί ότι το παιδί μίλησε όταν του εξήγησαν ότι θα πρέπει να μιλήσει γιατί υπάρχει πιθανότητα κι άλλα παιδιά να περνούν το ίδιο.

«Σας παρακαλούμε να προστατεύσετε το παιδί μας και να επιδείξετε την ίδια ευαισθησία με αυτήν που επέδειξαν οι Αρχές. Αυτήν την στιγμή προέχει το παιδί. Είναι πάνω απ’ όλα το παιδί μας.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και ζητάμε όλοι μας και πρώτα – πρώτα το παιδί μας, την παραδειγματική τιμωρία αυτού του ανθρωπόμορφου τέρατος. Ας ανοίξουν τα στόματα κι ας φανερωθεί όλη η αλήθεια επιτέλους» η λακωνική δήλωση των γονιών του 15χρονου σήμερα αγοριού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα