Πισπιρίγκου: Μήνυση στους γιατρούς του Καραμανδανείου – Αίτημα για κλήτευση της Καρατζά

Πισπιρίγκου: Μήνυση στους γιατρούς του Καραμανδανείου – Αίτημα για κλήτευση της Καρατζά

Μήνυση στους παιδιάτρους του Καραμανδανείου Νοσοκομείου για την ανακοπή που υπέστη η Τζωρτζίνα και την οδήγησε σε τετραπληγία υπέβαλλε σήμερα ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου Αλέξης Κούγιας.

Κατά τον δικηγόρο της 33χρονης πρέπει να ερευνηθούν για σωματική βλάβη εξ αμέλειας από υπόχρεο αλλά και τα αδικήματα της ψεύδους βεβαίωσης και της ψεύδους κατάθεσης.

Μάλιστα, αίτημα υπέβαλλε ο Αλέξης Κούγιας προκειμένου να κλητευθεί η παιδοκαρδιολόγος Αγγελική Καρατζά αλλά και να αναγνωσθεί η κατάθεση της που έχει δοθεί στο πλαίσιο της ανάκρισης για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας ξεκίνησε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

«Η κ. Καρατζά διαψεύδει τους γιατρούς στο Καραμανδάνειο που λένε ότι επικοινώνησαν μαζί της οποτεδήποτε πριν η Τζωρτζίνα πάθει την ανακοπή» ανέφερε ο κ. Κούγιας και συμπλήρωσε: «η κατάθεσής της οδηγεί σε πλήρη κατάρρευση της κατηγορίας για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς διαψεύδει ότι δήθεν επικοινώνησαν μαζί της είτε κατά την εισαγωγή, είτε κατά τη νοσηλεία. Η μοναδική επικοινωνία που είχαν μαζί της ήταν μετά την ανακοπή, όταν την ρώτησαν αν είχε εξετάσει ποτέ τη Τζωρτζίνα στο παρελθόν!».

«Να κλητευθεί» λέει η εισαγγελέας

«Έχει προκύψει από την αποδεικτική διαδικασία ότι οι γιατροί καταθέτουν πως επικοινώνησαν μαζί της. Υπάρχει λόγος κλήτευσης της λοιπόν για να καταθέσει. Σχετικά με το αίτημα ανάγνωσης του εγγράφου της κατάθεσης της που ανήκει σε άλλη δικογραφία και αφορά τα αλλά παιδιά, θεωρώ ότι δεν πρέπει να αναγνωσθεί στο παρόν δικονομικό στάδιο. Πρέπει να επιφυλαχθούμε» ανέφερε η εισαγγελέας της έδρας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα