Ηλιούπολη: Στη φυλακή ο προπονητής - Οι προκλητικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν

Ηλιούπολη: Στη φυλακή ο προπονητής - Οι προκλητικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 44χρονος προπονητής που κατηγορείται για βιασμό πέντε ανήλικων κοριτσιών, αφού κρίθηκε προφυλακιστέος.

Αθώος για τους βιασμούς για τους οποίους τον κατηγορούν πέντε νεαρές πλέον γυναίκες, δήλωσε ο 44χρονος προπονητής Τάε Κβο Ντο από την Ηλιούπολη που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα ανήλικα τότε κορίτσια από το 2009 μέχρι το και το 2020.

Ωστόσο δεν έπεισε και οδηγήθηκε στη φυλακή κατηγορούμενος για τους βιασμούς πέντε αθλητριών του όταν ήταν ανήλικες.

Επί 7μιση ώρες προσπαθούσε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα ότι είναι αθώος. Όχι μόνο αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού, αλλά έκανε λόγο για σχέσεις με τις ανήλικες αθλήτριες.

«Στο παρελθόν είχα συνάψει σύντομες σχέσεις με τις τρεις κοπέλες που έχουν κινηθεί νομικά. Τότε τα κορίτσια ήταν 17 ετών και σε καμία περίπτωση 12 έως 16. Δεν υπήρξε βιασμός, όλα έγιναν με τη συναίνεσή τους».

Οι προκλητικοί ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τις δικαστικές Αρχές και ο προπονητής, πατέρας ενός 7χρονου αγοριού, πήρε τον δρόμο για τη φυλακή.

«Από το εύρος, τη βαρύτητα, το σύνολο του κατηγορητηρίου, ένα τμήμα συνομολόγησε, όχι όμως όλη την έκταση και τον τρόπο που εμφανίζεται στο κατηγορητήριο. Αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται στο σύνολό τους», είπε η δικηγόρος του, Πέρσα Χαρατσιάρη.

Οι καταγγελίες
Οι καταγγέλλουσες, στη μήνυση που είχαν κάνει στις αρχές Ιανουαρίου στην εισαγγελία, είχαν μιλήσει για σκληρές, αποτρόπαιες πράξεις του προπονητή σε βάρος τους, ακόμα και μέσα στον αθλητικό σύλλογο, σε έναν χώρο που είχε μετατρέψει σε διαμέρισμα.

Μετά την προφυλάκισή του, νιώθουν ηθική λύτρωση και δικαίωση όπως επισημαίνουν μέσω του δικηγόρου τους.

«Τα κορίτσια νιώθουν δικαιωμένα με την απόφαση και χαρακτηριστικά μία από τις κοπέλες όταν με πήρε τηλέφωνο μου είπε ‘χαμογέλασα μετά από 10 χρόνια’».

Όπως έχουν καταγγείλει οι αθλήτριες, μέσω πολύωρων, ιδιαίτερων προπονήσεων ο προφυλακισμένος πλέον προπονητής κατάφερνε να τις απομονώνει και να τις βιάζει επανειλημμένα, ενώ στη συνέχεια τους ασκούσε και ψυχολογική πίεση ώστε να εξασφαλίζει τη σιωπή τους, προκαλώντας τους ενοχή.

Οι Αρχές κάνουν φύλλο και φτερό τα κινητά και τους υπολογιστές του και ψάχνουν και για άλλα παιδιά που ίσως έχουν πέσει θύματά του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα