Τέμπη: Συγκλονίζει η μαρτυρία της Ανθής που επέβαινε στο 2ο βαγόνι - Γλιτώσαμε πραγματικά από θαύμα

Τέμπη: Συγκλονίζει η μαρτυρία της Ανθής που επέβαινε στο 2ο βαγόνι - Γλιτώσαμε πραγματικά από θαύμα

Η δραματική περιγραφή της 22χρονης Ανθής που ταξίδευε στι δεύτερο βαγόνι.

Η ίδια ταξίδευε μαζί με μια φίλη της για Θεσσαλονίκη καθώς είχαν προγραμματίσει ένα ταξίδι για το εξωτερικό.

Η 22χρονη Ανθή που επέβαινε στο δεύτερο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας Intercity 62 το οποίο συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο στα Τέμπη στις 28 Φεβρουαρίου μίλησε για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε κατά τη σύγκρουση τονίζοντας ότι σώθηκε «από θαύμα». 

Μιλώντας στον Alpha για τη στιγμή της φονικής σύγκρουσης είπε: «Κατάλαβα ότι με κάτι συγκρουστήκαμε, ακούστηκε ένα πολύ δυνατός θόρυβο. Νομίζω εκείνη τη στιγμή πετάχτηκα στον αέρα και χτύπησα το κεφάλι και τα πλευρά μου ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό. Σε εμάς υπήρχε απόλυτο σκοτάδι, βλέπαμε μόνο από τις φλόγες που υπήρχαν στα προηγούμενα βαγόνια».

Η Ανθή δήλωσε πως δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβαινε τις πρώτες στιγμές μετά τη σύγκρουση και χρειάστηκε η επέμβαση του Ανδρέα (ο οποίος βοήθησε πολλούς επιβάτες να απεγκλωβιστούν) ώστε να σηκωθεί: «Άκουγα κάποιον να μου λέει ''σήκω σήκω πάμε να φύγουμε'', ήταν το παιδί που καθόταν απέναντι μας. Προσπαθούσε να με σηκώσει γιατί δεν καταλάβαινα τι γινόταν».

Επιπλέον είπε ότι μίλησε με τη μητέρα της η οποία την κάλεσε τυχαία λίγο μετά τη σύγκρουση: «Μίλησα με την μητέρα μου ενώ ήμασταν ακόμα μέσα στο βαγόνι. Ασυνείδητα της απαντάω νομίζοντας ότι ξέρει τι έγινε, ενώ είχε δύο λεπτά που συνέβη το δυστύχημα. Της φώναζα ''είμαι καλά κλείσε''».

Κλείνοντας είπε ότι από την ημέρα του δυστυχήματος αντιμετωπίζει δυσκολία στο περπάτημα: «Ακόμα δυσκολεύομαι να περπατήσω, αλλά δεν είναι τίποτα από αυτά που βιώσαμε. Γλιτώσαμε πραγματικά από θαύμα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα